Moldova
    |         |         |    
BSP_styleyourman

Alege stilul potrivit pentru El

Moda nu prea îi interesează, iar produsele cosmetice cu siguranță nu fac parte dintre subiectele lor preferate. Cu toate acestea, bărbații sunt în egală măsură dornici să arate bine. Adoră să fie admirați, iar pentru asta au nevoie de o mică intervenție... feminină.

Vrei să îl îndrumi puțin în materie de stil, dar nu știi cum să îl abordezi? Recomandările de mai jos îți vor fi de mare ajutor!

 

ALEGEREA PARFUMULUI

Cu câteva decade în urmă, parfumul nu era foarte popular în rândul bărbaților, fiind considerat un produs dedicat în exclusivitate femeilor. Din fericire, astăzi lucrurile s-au schimbat, iar parfumul a ajuns să fie de nelipsit din trusa lui de îngrijire. Alegerea lui este însă o cu totul altă poveste, pentru că niciun bărbat nu pare dispus să petreacă ore în șir în căutarea ACELEI arome care să îl reprezinte. Explicația ține inclusiv de biologie: simțul olfactiv al bărbaților este cu mult mai puțin sensibil decât cel ai femeilor. Aici intervii tu!

Cum alegi un parfum pentru el?

În primul rând ai nevoie de un „istoric” al aromelor pe care le preferă. În funcție de parfumurile pe care le folosește în mod obișnuit, îți vei da seama dacă preferă aromele lemnoase, citrice sau mai degrabă proaspete și energizante.

Fii atentă și la ambasadorii parfumurilor! Bineînțeles că iubitul tău nu defilează pe podiumuri sau pe marile ecrane, însă de cele mai multe ori celebritățile care promovează un anumit produs sunt special alese pentru a fi reprezentative pentru un anumit stil, și asta pentru că o armată de specialiști de marketing se asigură că fiecare vedetă rezonează cu un anumit grup de consumatori înainte de a lansa produsul pe piață.

Nu în ultimul rând, invită-l să testeze mostre și pagini parfumate pentru a decide chiar el ce parfum preferă. Nu uita însă că după testarea a 2 – 3 arome, nasul lui va fi ușor „confuz” și nu le va mai percepe la fel. Avem însă un truc care chiar funcționează: inhalarea aromei de cafea îi va readuce simțul olfactiv pe calea cea bună.

 

ÎNGRIJIREA PIELII

Bărbieritul este un ritual masculin prin excelență. Din păcate, nu putem spune același lucru și despre îngrijirea pielii, care încă are secrete pentru ei. Încearcă să îi explici cât de importantă este. În special după ras, când pielea este iritată, crema hidratantă va fi o adevărată plăcere pentru ten. Încurajează-l să testeze o cremă special concepută pentru bărbați și te asigurăm că nu se va mai despărți de ea.

În plus, încurajează-l să își completeze ritualul de îngrijire a pielii cu un produs exfoliant, care să îi mențină în permanență pielea catifelată.

 

ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Misiune ușoară! Arată-i câteva modele din reviste, invită-l să își aleagă preferatul și programează-l la stilist! În același timp, echipează-l cu produsele de care are nevoie pentru a-și menține părul în formă maximă. Dacă se încăpățânăzează să își păstreze vechea frizură, apelează la artileria grea! Atunci când vine vorba despre tendința de pierdere a părului, bărbații pot deveni foarte sensibili, așa că insistă pe beneficiile pe care întreținerea regulată a părului le oferă.

 

FASHION

Alegerea hainelor poate deveni un adevărat coșmar, așa că trebuie să te înarmezi cu toată răbdarea. Cu siguranță nu vei putea alege toate hainele pe care le poartă, însă blugii sunt prioritari. Asta pentru că sunt extrem de versatili, iar, atunci când sunt bine aleși,  ținuta finală are toate șansele să fie una de succes. Sunt câteva reguli de bază pe care trebuie să le urmeze atunci când poartă sau alege o pereche de blugi. În primul rând, dincolo de orice tendințe, aceștia trebuie să se potrivească perfect conformației.  Apoi, când vine vorba despre purtarea lor, spune un „NU” hotărât tricoului purtat în pantaloni și gulerului ridicat.

Cel de-al doilea subiect „fierbinte” al capitolului stil? Pantofii! Fiecare bărbat trebuie să aibă în garderobă o pereche de pantofi eleganți și o pereche de încălțăminte sport. Esențial este ca fiecare dintre acestea să fie de cea mai bună calitate. Chiar dacă nu sunt cea mai vizibilă parte a unui outfit, pantofii pot fi acel detaliu care face diferența. Ei sunt nici mai mult nici mai puțin decât o declarație de stil, o piesă care își reprezintă purtătorul. Noi îi considerăm o reală investiție!