Moldova
    |         |         |    

Website-ul "AVON" (impreuna cu orice site (uri) succesoare si toate serviciile (astfel cum sunt definite mai jos), este detinut de Avon Cosmetics Moldova ("AVON", "noi", "noi" si "al nostru"). Noi oferim utilizatorilor site-ul AVON acces la continutul si servicii legate de noi si produsele noastre, inclusiv la continutului audiovizual, imagini, forumuri, text, date si alte tipuri de continut si servicii similare (astfel de continut si servicii, in mod colectiv numite "Servicii"). Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare ("Acordul") cu atentie inainte de a utiliza site-ului AVON. Prin utilizarea WEBSITE-ului AVON, sunteti de acord cu prezentul acord. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui acord, va rugam sa nu folositi site-ului AVON. In plus, prin utilizarea WEBSITE-ului AVON, afirmati ca aveti varsta legala de a incheia acest acord sau, daca nu aveti varsta legala, care ati obtinut consimtamantul parintilor sau al tutorelui de a intra in acest acord. Daca nu aveti varsta legala pentru a incheia acest acord si nu ati obtinut consimtamantul parintilor sau al tutorelui de a intra in prezentul acord, atunci nu puteti utiliza site-ul Avon.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul acord, in totalitate sau in parte, din timp in timp, la discretia noastra, si sa va oferi cu un preaviz asupra unei asemenea schimbari prin orice mijloace rezonabile, inclusiv, fara limitare la postarea proiectul revizuit al prezentului acord cu privire la Site-ul AVON. Puteti stabili atunci cand acest acord a fost revizuit uitandu-va la "ULTIMA ACTUALIZARE" a legendei din partea de sus a prezentului acord. Continuarea utilizarii de catre dvs. a WEBSITE-ului AVON dupa afisarea modificarilor la prezentul acord va insemna ca acceptati respectivele schimbari cu conditia ca orice schimbare semnificativa la prezentul acord nu se aplica retroactiv la orice pretentie sau disputa intre dumneavoastra si noi in legatura cu acest acord, care au aparut anterior data "ULTIMEI ACTUALIZARI" aplicabile acelei versiuni a acestui acord, in care am inclus un astfel de schimbare semnificativa . Daca nu sunteti de acord cu aceasta modificare, va rugam sa nu folositi WEBSITE-ului AVON. Noi putem, in orice moment, sa modificam sau sa intrerupem total sau o parte a site-ului; taxa, modifica sau renunta la taxele cerute de utilizare a site-ului sau putem oferi oportunitati pentru unii sau tuturor utilizatorilor site-ului, sub rezerva oricarei restrictii la exercitarea drepturilor noastre conformitate cu legislatia aplicabila.
In sensul prezentului acord, urmatorii termeni au urmatoarele semnificatii:

"Fisa de inscriere a Reprezentantului AVON"
inseamna acordul ( impreuna cu orice termeni si conditii atasati acestuia sau incorporate in acesta) intre AVON si un Reprezentant de Vanzari.

Un "Reprezentant AVON" este o persoana fizica sau juridica care a fost de acord, in conformitate cu termenii Fisei de Inscriere pentru Reprezentantul AVON, sa fie un Reprezentant de vanzari AVON si (b), care ramane un Reprezentant de vanzari de buna credinta.

Daca sunteti un Reprezentant AVON, recunoasteti si sunteti de acord ca utilizarea de catre dvs. a WEBSITE-ului AVON este supusa nu numai prezentului Acord, dar si termenilor si conditiilor cuprinse contractul dvs. de Reprezentant AVON si orice politici AVON aplicabile, coduri de conduita sau ale reglementari.

1. Continut Postat de un Reprezentant AVON : Reprezentantii de Vanzari AVON sunt contractori terta parte independenti si care nu sunt altfel afiliati cu AVON sau cu oricare dintre societatile mama ale lui AVON, filiale sau agentii (colectiv "Afiliati"). AVON nu este responsabil sau raspunzator pentru declaratiile, acte sau omisiunile Reprezentantilor de Vanzari AVON, fie prin intermediul sau in legatura cu WEBSITE-ul AVON sau altfel.

Fara limitare la cele mai sus, cu toate ca AVON poate furniza Reprezentantilor de Vanzari AVON anumite resurse si instrument (inclusiv si fara limitare la asistenta in crearea site-urilor online personalizate care contin marca si continut AVON si care pot partaja URL-uri, partial sau total cu WEBSITE-ul AVON), recunoasteti si sunteti de acord ca nici AVON si nici afiliatii sai nu au control asupra sau nu sunt responsabili pentru orice text, imagini, informatii sau materiale postate de Reprezentantii de Vanzari AVON pe WEBSITE-ul AVON sau pe alte asemenea site-uri on line personalizate. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca nici AVON si nici afiliatii sai nu au control asupra, sau nu sunt responsabil sau raspunzatori pentru nicio personalizare facuta de un Reprezentant de Vanzari AVON la WEBSITE-ul AVON sau la astfel de site-uri online personalizate, sau orice alte materiale comunicate de catre un Reprezentant de Vanzari AVON catre dvs. Astfel de informatii, materiale, si particularizarile se mentionate in continuare drept "Continut al Reprezentantului de Vanzari AVON".

Nici AVON nici Afiliatii sai nu (a) au luat toate masurile pentru a confirma exactitatea sau fiabilitatea oricarui continut al Reprezentantului de Vanzari AVON sau alte materiale comunicate de catre un Reprezentant de Vanzari AVON catre dvs., sau (b) face orice reprezentari sau garantii cu privire la securitatea oricarei comunicari intre dvs. si orice Reprezentant de Vanzari AVON realizate utilizand continutul Reprezentantului de Vanzari AVON (de exemplu, link-uri de e-mail postate de Reprezentantul de Vanzari AVON). In plus, nici AVON nici afiliatii sai nu fac nicio reprezentare sau garantii cu privire la confidentialitatea datelor sau practicile de protectie a datelor cu privire la orice Reprezentant de Vanzari AVON .

2. Informatiile pe care le trimiteti prin intermediul WEBSITE-ului AVON . Prezentarea dvs. de informatii prin WEBSITE-ul AVON este guvernata de politica de confidentialitate a Avon ("Politica de confidentialitate"), pe care o gasiti la aici Acest acord cuprinde prin referinte termenii si conditiile Politicii de confidentialitate. In masura in care prezentati orice informatii de identificare personala unei terte parti in legatura cu WEBSITE-ul AVON (de exemplu, prin intermediul unei aplicatii a unei terte parti, care este definita in sectiunea 12 de mai jos), va rugam sa retineti ca (a), colectarea, folosirea si dezvaluirea de catre o asemenea terta parte de informatii vor fi guvernate de politica de confidentialitate proprie si nu de catre Politica de Confidentialitate AVON, si (b) noi nu sunt responsabili pentru colectare, utilizarea si practicile de divulgare a unei asemenea terte pati sau orice alt tert, incluzand fara dar fara limitare la de limitare la Reprezentantii de Vanzari AVON. Declarati si garantati ca toate informatiile pe care le furnizati in legatura cu utilizarea de catre dvs. a WEBSITE-ului AVON sunt reale, corecte si complete, si ca veti mentine si actualiza informatiile, dupa cum este necesar, astfel incat informatiile sa ramana reale, corecte si complete. DACA ALEGETI SA FACETI PUBLICE ORICE INFORMATII DE IDENTIFICARE PERSONALA SAU ORICARE ALE INFORMATII DISPONIBILE PRIN SAU IN LEGATURA CU WEBSITE-UL AVON, FACETI ACEST LUCRU PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE.

3. Inregistrare; nume de utilizator si parole. Vi se poate solicita sa va inregistrati pentru a accesa anumite zone ale WEBSITE-ului AVON, de exemplu, pentru introducerea unui comentariu (Definit in sectiunea 5 de mai jos). Cu privire la orice astfel de inregistrare, nu puteti folosi (si putem refuza sa va acordam ) orice nume de utilizator sau adresa de e-mail care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoana, care incalca proprietatea intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane; care este ofensator sau pe care le putem respinge pentru orice alt motiv .. Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii cu privire la orice parola pe care o puteti utiliza pentru a accesa WEBSITE-ul AVON , si sunteti de acord sa nu transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dvs. la WEBSITE-ul AVON , unei terte parti. Sunteti pe deplin responsabil pentru toate interactiunile cu WEBSITE-ul AVON care apar in legatura cu numele dvs. de utilizator. Sunteti de acord sa notificati imediat AVON de orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dvs., de numele de utilizator sau de WEBSITE -ul AVON, si ca va veti asigura ca v-ati "delogat" si ca ati iesit din contul dvs. de pe WEBSITE-ul AVON (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni. Noi nu suntem raspunzatori pentru orice pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus. Daca sunteti un angajat AVON sau un Reprezentantul de Vanzari AVON sunteti de acord ca AVON sa va poata identifica ca atare (de exemplu, prin intermediul unui ecuson sau a altei metode de identificare), in timp ce utilizati WEBSITE-ul Avon. Daca nu sunteti de acord sa fiti identificat in acest mod, va rugam sa nu folositi WEBSITE-ului AVON.

4. Regulile de conduita. In timpul utilizarii WEBSITE-ului AVON sunteti de acord cu toate legile, regulile si dispozitiile aplicabile si sa respectati drepturile si demnitatea celorlalte persoane. In plus, utilizarea WEBSITE -ului AVON este conditionata in conformitate cu acordul dumneavoastra pentru regulile de conduita prevazute in aceasta Sectiune , iar nerespectarea prezentului acord si / sau acestor reguli de conduita (incluzand fara limitare incalcarea in mod repetat a drepturilor de autor prin intermediul sau in legatura cu web-site-ul AVON) poate avea ca rezultat incetarea accesului dumneavoastra la web-site-ului AVON in conformitate cu Sectiunea 18 de mai jos. Sunteti de acord sa nu:

Postati, transmiteti sau sa faceti in alt mod disponibil prin intermediul sau in legatura cu web-site-ul AVON:

 • Orice informatii sau material care sunt, sau care pot fi, sau postarea, transmiterea sau utilizarea carora este sau poate fi: (a) amenintatoare, hartuitoare, degradanta, rauvoitoare sau intimidanta; (b) defaimatoare sau calomnioasa; (c) frauduloasa sau daunatoare; (d) obscena, indecenat, pornografica sau in alt mod suparatoare; sau (e) protejata de drepturi de autor, marca comerciala, secret comercial, drepturi de publicitate sau intimitate sau alte drepturi de proprietate, fara acord expres in scris al proprietarului unor astfel de drepturi.
 • Orice material care ar putea da nastere la raspunde penala sau civila; care incurajeaza un comportament ce constituie infractiune penala; care promoveaza jocurile de noroc; sau care incurajeaza sau furnizeaza informatii instructive despre activitati ilegale sau activitati precum “hacking," “cracking,” sau “phreaking.”
 • Orice virus, ,worm, Trojan horse, Easter egg, time bomb, malware, spyware, sau alte coduri in materie de calculator, fisiere sau programe care sunt daunatoare sau invazive sau care ar putea fi sau sunt intentionate sa dauneze, forteze, incapaciteze, interfereze cu sau sa perturbe functionarea sau sa monitorizeze utilizarea oricarui hardware, software sau echipament.
 • Orice publicitate nesolicitata sau neautorizata, material promotional, “junk mail,” “spam,” "chain letter,” schema piramidala” sau oportunitate de investitie sau orice alta forma de solicitare care nu este aprobata in mod expres de AVON in prealabil.
 • Orice informatii personale identificabile ale unei alte persoane, fara consimtamantul legal in prealabil al unei astfel de persoane. o Orice material, informatie non-publica despre companie, fara autorizatie adecvata pentru a face asta.

 • Utilizarea WEBSITE-ului AVON pentru ori scop ilegal sau de frauda
 • Utilizarea functiei de invitatie de pe WEBSITE-ul AVON pentru a invita persoane sa se alature WEBSITE-ului AVON pentru alte persoane decat cele pe care le cunoasteti personal si stita ca el sau ea sunt de acord sa primeasca invitatie.
 • Utilizarea WEBSITE-ului AVON pentru a defaima, abuza, hartui, urmari, ameninta, "intimida" sau in oricare alt fel afecta drepturile celorlalti, inclusiv dar fara limitare la drepturile la intimitate sau drepturile la publicitate ale altora, sau pentru a aduna sau colecta informatii despre utilizatorii WEBSITE-ului AVON • Utilizarea identitatii oricarei persoane sau entitati, inclusiv dar fara a se limita la angajati, agenti sau alti reprezentanti ai AVON; incluzand (a) declararea in mod fals sau denaturarea in alt mod a afilierii dvs. cu orice persoana sau entitate in conexiune cu SITE-ul AVON; sau (b) exprimand sau implicand ca am aprobat vreo afirmatie a dvs.
 • Interfera cu sau a intrerupe functionarea WEBSITE-ului AVON sau a serverelor sau retelelor utilizate pentru a pune la dispozitie WEBSITE-ul AVON; sau incalca orice cerinte, proceduri, politici sau norme ale acestor retele.
 • Restrictionarea sau impiedicarea oricarei persoane a utiliza WEBSITE-ul AVON (inclusiv fara a se limita la atacarea sau copierea oricarei partii a WEBSITE-ului AVON).
 • Utilizarea WEBSITE-ului AVON pentru (a) a face reclama sau a oferi in vederea vanzarii sau achizitiei de bunuri si servicii in orice scop comercial, sau promovarea prin orice alta modalitate a oricaror servicii, afaceri sau oportunitati, sau (b) solicita vizitatorilor sau utilizatorilor WEBSITE-ului AVON sa viziteze, sa devina membri, sa cotizeze sau sa se inregistreze pentru orice alt serviciul comercial online sau organizatie; fara aprobarea scrisa, prealabila, expresa a AVON.
 • Reproducerea, duplicarea, copierea, vanzarea, revanzarea, conectarea sau exploatarea in alt mod in scopuri comerciale, utilizarea, accesarea oricarei parti, din WEBSITE-ul AVON.
 • Doar daca este expres prevazut prin legea aplicabila, modificarea, adaptarea, traducerea, proiectarea inversa, decompilarea sau dezasamblarea vreunei portiuni din SITE-ul AVON.
 • Indepartarea oricarui drept de autor, marca de comert sau alta nota privind drepturile de proprietate de pe WEBSITE-ul AVON sau de pe materialele care isi au originea pe SITE-ul AVON.
 • Incadrarea sau reflectarea oricarei parti din WEBSITE-ul AVON.
 • Crearea unei baze de date prin descarcarea si stocarea continutului SITE-ului AVON.
 • Utilizarea unui robot, paianjen, aplicatie de cautare/recuperare in site sau a altui dispozitiv manual sau automat pentru a recupera, indexa, “scrape,” “data mine” sau orice alta modalitate de a colecta continutul WEBSITE-ului AVON sau de a reproduce sau reproduce or impiedica structura de navigare sau prezentarea WEBSITE-ului AVON fara aprobarea scrisa, prealabila, expresa a AVON.
 • Plasarea unei aplicatii furnizate de AVON pe un site tert, violand politicile care guverneaza site-ul tert (inclusiv termenii de utilizare care guverneaza respectivul site). In plus, recunoasteti si conveniti ca dvs. (si nu AVON) sunteti raspunzatori pentru obtinerea si intretinerea dispozitivelor de telecomunicatie, broadband si a computerelor, echipamentului si serviciilor necesare pentru a accesa si utiliza WEBSITE-ul AVON si pentru plata taxelor aferente.
 • 5. Postari.

  a. Date Generale.  Portalul AVON poate contine spatii in care puteti posta informatii si materiale, inclusiv, dar fara a se limita la texte, imagini, fotografii, muzica, videoclipuri, lucrari audio-vizuale, date, informatii, fisiere, link-uri si alte materiale (fiecare denumita o “Postare”). Din motive de claritate, dvs. sunteti proprietarul Postarilor realizate, in conformitate cu termenii si conditiile acestui Contract (inclusiv licenta din Sectiunea 5(b) de mai jos). Prin prezenta confirmati si acceptati ca nu aveti niciun drept de a folosi sau incorpora in Postarile dvs. sau in alte materiale, niciun continut sau material aflat in proprietatea noastra sau a Afiliatilor nostri, sau in proprietatea licentiatorilor sau furnizorilor nostri sau ai Afiliatilor nostri („Continut Avon”) cu exceptia cazului in care AVON autorizeaza explicit in scris folosirea sau incorporarea unui astfel de Continut Avon. Din motive de claritate, AVON, Afiliatii nostri sau licentiatorii sau furnizorii acestora, dupa caz, vor fi proprietarii Continutului Avon.

  b. Acordare de Licenta. Pentru fiecare Postare realizata, dvs. ne acordati noua si Afiliatilor nostri o licenta internationala, gratuita, platita deja, non-exclusiva, continua, irevocabila, transferabila si care poate fi sub-licentiata (prin multiple niveluri), fara beneficii suplimentare pentru dvs. sau alt tert: (i) de a reproduce, distribui, transmite, executa si afisa (public sau in alt fel), de a face publica, de a adapta, modifica, edita, traduce, realiza, vinde, importa si folosi si exploata in orice alt fel (si de a ceda altor persoane aceste drepturi in numele nostru sau al Afiliatilor nostri, prin multiple niveluri) aceasta Postare, orice idee care o insoteste, legata de, sau integrata in respectiva Postare, si orice alte materiale integrate, incorporate sau derivate din aceasta Postare, in orice format si pe orice mijloc cunoscut sau folosit ulterior; (i) de a crea lucrari derivate din respectiva Postare (inclusiv dar fara a se limita la incorporarea acestei Postari in orice alta lucrare, sau in produse sau serviciile noastre, ale Afiliatilor nostri sau ale persoanelor mandatate de noi sau de Afiliatii nostri); (iii) de a exercita orice drepturi comerciale, de publicitate si alte drepturi de proprietate aferente acestei Postari; (iv) de a folosi in numele nostru, fotografii, portrete, imagini, voce, informatii vizuale si biografice, ca date sau informatii si in scopuri de promovare sau de publicitate, indiferent daca aceasta se face in legatura cu Postarea dvs. sau nu; si (v) de a folosi Postarea dvs. (inclusiv continutul acesteia si lucrarile derivate) in scopuri de promovare si de publicitate. DACA NU DORITI SA CEDATI DREPTURILE PREVAZUTE IN ACEASTA SECTIUNE 5, VA RUGAM SA NU FACETI POSTARI PE PORTALUL AVON.

  c. Prevederi legale. Este posibil ca vizitatorii PORTALULUI AVON sa posteze informatii sau materiale pe PORTALUL AVON care sunt incorecte sau manipulatoare sau care incalca prevederile acestui Contract. Noi, Afiliatii si directorii, functionarii, angajatii, agentii, Reprezentantii, licentiatorii si furnizorii nostri si ai Afiliatilor nostri, nu avizam si nu ne asumam raspunderea pentru informatiile sau materialele furnizate prin intermediul PORTALULUI AVON sau pentru folosirea de catre dvs. a acestor informatii sau materiale. Toate Postarile vor fi considerate a fi neconfidentiale si pot fi (i) facute publice si (ii) folosite de noi fara (A) nicio obligatie de confidentialitate sau de nedezvaluire si fara (B) atribuirea catre dvs. sau catre orice tert. Ne rezervam dreptul de a impune restrictii, in orice moment si dupa propria judecata, in privinta numarului si dimensiunii Postarilor realizate pe PORTALUL AVON sau in privinta spatiului de stocare disponibil pentru Postari.

  d. Confirmare.  Prin prezenta confirmati si acceptati ca (i) cedati cu titlu oneros drepturile legate de orice Postare pe care o realizati, care include, fara limitare, dreptul de a participa la activitati pe PORTALUL AVON si posibilitatea promovarii sau obtinerii unei expuneri favorabile in urma folosirii de catre noi sau de catre Afiliatii nostri a respectivei Postari sau a lucrarilor derivate care includ sau incorporeaza aceasta Postare; si (ii) dvs. nu aveti dreptul la alte compensatii pentru folosirea sau exploatarea in orice fel a acestei Postari de catre noi sau de catre Afiliatii nostri sau de catre orice alta parte in privinta drepturilor aferente Postarii care au fost acordate si/sau care sunt disponibile din punct de vedere legal.

  e. Declaratii si Garantii. Prin prezenta declarati si garantati ca (i) aveti dreptul si autoritatea legala de a incheia acest Contract; (ii) sunteti singurul proprietar, sau aveti drepturi depline de exploatare a tuturor drepturilor aferente Postarii pe care o realizati si ca cedati drepturile si autorizatiile prevazute in acest Contract, si fata de orice materiale ale tertilor care apar in sau care sunt in alt fel incorporate sau integrate in Postarea pe care o realizati, ca ati obtinut autorizatii explicite, scrise de la proprietarii si posesorii drepturilor aferente acestor materiale ale tertilor, necesare pentru cedarea drepturilor si licentelor prevazute aici, (iii) Postarile pe care pe realizati, si folosirea acestora de catre noi, Afiliatii nostri sau de catre persoanele mandatate de noi sau de Afiliatii nostri, si de catre alti utilizatori ai PORTALULUI AVON nu vor incalca licentele, drepturile de autor, marcile comerciale, secretele comerciale, sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale tertilor; (iv) Postarile pe care le realizate nu sunt confidentiale si nu contin informatii confidentiale; (v) in crearea, pregatirea si realizarea unei Postari, dvs.(A) ati respectat si veti respecta in toate privintele toate legile, normele (inclusiv dar fara a se limita la regulile noastre de conduita prevazute in Sectiunea 4 de mai sus) si reglementarile aplicabile si (B) nu ati incalcat si nu veti incalca nicio intelegere in care v-ati angajat (inclusiv dar fara a se limita la acordurile cu tertii) si (vi) ati obtinut acordul si/sau autorizatia scrisa de la toate persoanele identificabile care apar in Postarea pe care o realizati, de folosire a numelui si a imaginii respectivei persoane in scopul folosirii si exploatarii in orice alt fel a Postarii/Postarilor in modul prevazut in acest Contract, sau, daca persoana identificabila este minora, ati obtinut acordul si autorizatia scrisa de la parintele/parintii sau tutorele/tutorii respectivei persoane si de la orice alta persoana a carei aprobare este necesara (si, in orice caz, acceptati sa ne furnizati, la cerere, o copie a acestor aprobari sau autorizatii). Daca realizati o Postare care contine imaginea unei persoane identificabile, va sfatuim sa nu includeti datele de identificare ale acesteia in Postare, de exemplu numele sau adresa persoanei.

  f. Renuntare. Garantii suplimentare. In conformitate cu legislatia aplicabila, acceptati sa renuntati definitiv la orice reclamatii impotriva noastra, a Afiliatilor nostri si a directorilor, functionarilor, angajatilor, agentilor, reprezentantilor, licentiatorilor si furnizorilor nostri sau ai Afiliatilor nostri, si acceptati sa nu initiati, sa nu transmiteti, sa nu sustineti si sa nu inaintati nicio reclamatie, cerere, actiune, pierdere, cost, dauna, raspundere, ordin, plata sau cheltuiala (inclusiv dar fara a se limita la onorariile rezonabile ale avocatilor) care sunt legate in orice fel de acest Contract si/sau de folosirea Postarii in conformitate cu drepturile prevazute in acest contract, inclusiv dar fara a se limita la reclamatii legate de falsificare. De asemenea, in conformitate cu legislatia aplicabila, renuntati la toate drepturile pe care le aveti in baza legislatiilor mondiale legate de „drepturile morale” sau de „drept moral” sau alte drepturi similare, legate de Postari (si declarati si garantati ca ati obtinut renuntari clare si explicite scrise de la tertii implicati la toate aceste drepturi pe care acesti terti le au in baza acestor legislatii legate de Postarile realizate de dvs.). La cererea noastra, dvs. veti: (i) lua masurile considerate de noi necesare sau oportune in vederea obtinerii de catre noi sau de catre Afiliatii nostri a tuturor beneficiilor acestui Contract si toate licentele acordate de dvs. in baza acestuia, si (ii) realiza o copie pe hartie a acestui Contract. g. Lipsa Obligatiei de Folosire. Avem libertatea exclusiva de a alege daca sau nu sa ne exercitam oricare din drepturile cedate noua in temeiul acestui Contract, si nu vom avea nicio obligatie (i) de a folosi sau de a exploata in alt fel Postarea sau (ii) de a include Postarea pe PORTALUL AVON sau in alte servicii sau materiale.

  6. Informatii Nesolicitate. Fara a aduce atingere prevederilor contrare din acest Contract, noi si Afiliatii nostri nu acceptam, nu solicitam si nu luam in considerare informatii sau postari nesolicitate de idei, propuneri sau sugestii (“Informatii Nesolicitate”), indiferent daca sunt legate de PORTALUL AVON, de produsele noastre sau de orice altceva. Prin prezenta confirmati si acceptati ca (a) Informatiile Nesolicitate nu sunt confidentiale iar AVON si Afiliatii sai nu au obligatii de confidentialitate fata de Informatiile Nesolicitate si (b) in masura permisa de legislatia aplicabila, Informatiile Nesolicitate vor intra in proprietatea unica si exclusiva a noastra sau a Afiliatilor nostri. Nici noi si nici Afiliatii nostri nu avem nicio obligatie fata de Informatiile Nesolicitate, si noi si Afiliatii nostri putem folosi Informatiile Nesolicitate in orice scop fara a oferi compensatii dvs. si nici unei alte persoane.

  7. Monitorizarea, Raportarea materialelor nepermise. Nu avem nicio obligatie sa: a) monitorizam, evaluam sau sa modificam postarile inainte sau dupa ce acestea apar pe WEBSITE-UL AVON; b) sa verificam daca o parte sau toate drepturile, acordurile, eliberarile si permisiunile cu privire la Postare au fost obtinute de catre dumneavoastra in conformitate cu reprezentarile de mai sus; c) sa refuzam, respingem, sau sa inlaturam orice Postare in orice moment, din orice motiv (inclusiv, dar fara a ne limita la, daca concluzionam ca toate drepturile, acordurile, eliberarile si permisiunile nu au fost obtinute de catre dumneavoastra in ciuda reprezentarilor de mai sus). Sunteti de acord sa cooperati cu noi la verificarea si interogarea privind celor mentionate anterior. Avem posibilitatea sa facem public orice Postari si circumstantele privind transmiterea acestora catre orice persoana, pentru orice motiv sau scop si in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate. Daca vi se aduce la cunostinta orice material (materiale) ilegal, defaimator, abuziv sau nepotrivit pe WEBSITE-UL AVON (altele decat materialele ce incalca drepturile de autor, ce sunt adresate separat la sectiunea 19 de mai jos), contactati-ne folosind functia „Raportare abuz” de pe WEBSITE-UL AVON, sau scrieti-ne la RepsMoldova@avon.com si descrieti-ne materialul (materialele) in cauza si adresa URL sau locatia acestor materiale.

  8. Drepturile noastre de proprietate. Noi, Afiliatii si proprietarii nostri si ai lor de licenta si furnizorii detin informatiile si materialele (inclusiv fara a se limita la continutul AVON) facute disponibile prin intermediul WEBSITE-ULUI AVON. Astfel de informatii si materiale sunt protejate de drepturi de autor, marca comerciala, brevet si/sau alte drepturi de proprietate si legi. Cu exceptia celor specificate expres in avans de catre noi, sunteti de acord sa nu reproduceti, sau modificati, inchiriati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati lucrari derivate bazate integral sau partial pe WEBSITE-UL AVON sau orice informatii sau materiale (inclusiv fara a se limita la orice Continut Avon) facute disponibile prin intermediul WEBSITE-ULUI AVON. Noi, Afiliatii si asociatii nostri si furnizorii nostri detin denumirile comerciale, marcile comerciale si marcile unui serviciu de pe WEBSITE-UL AVON, inclusiv fara a se limita la “AVON” si Toate marcile comerciale si marcile unui serviciu de pe WEBISTE-UL AVON ce nu sunt detinute de catre noi sau Afiliatii nostri, sunt proprietatea respectivilor proprietari. Nu aveti voie sa ne folositi denumirile comerciale, marcile comerciale sau marcile unui serviciu in legatura cu orice produs sau serviciu ce nu ne apartine, sau in orice modalitate ce poate crea confuzie. Nimic din cele continute in continuare pe WEBSITE-UL AVON nu trebuie percepute ca o garantie a oricarei licente sau drept de folosire a denumirilor comerciale sau a marcilor unui serviciu fara acordul expres scris in avans de catre proprietar.

  VA RUGAM RETINETI CA FOLOSIREA NEAUTORIZATA A WEBISTE-ULUI AVON (INCLUSIV, DAR FARA A SE LIMIT LA ORICE SOFT FOLOSIT PENTRU A FACE WEBSITE-UL DISPONIBIL) VA POATE FACE PASIBIL LA PLATA DAUENLOR MATERIALE SI ALTE PENALIZARI DE ORDIN CIVIL SAU PENAL, INCLUSIV DAR FARA A SE LIMIT LA DESPAGUBIRI PENTRU INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR.

  9. Cupoane, Concursuri si Promotii similare. Orice cupoane, concursuri, bilete si alte promotii facute disponibile prin intermediu WEBISTE-ULUI AVON (“Promotii”) pot fi guvernate de reguli specifice ce sunt separate de acest Contract. Prin participarea la orice astfel de Promotie, sunteti de acord sa va supuneti acelor reguli, ce pot varia de termenii si conditiile stabilite in continuare. In cazul unui conflict intre termenii si conditiile unei Promotii si termenii si conditiile WEBSITE-ULUI AVON,. Termenii si conditiile promotiei vor prevala.

  10. Publicul tinta. AVON controleaza si/sau exploateaza WEBSITE-UL AVON din Romania si WEBSITE-UL AVON nu intentioneaza sa supuna AVON la legile sau jurisdictia oricarui stat, tara sau teritoriu, altul decat cel din Romania . Decat daca se specific altfel, materialele facute disponibile prin intermediul WEBSITE-ULUI AVON sunt prezentate cu singurul scop de a oferi servicii si pentru a promova produsele disponibile in Romania In masura permisiunii conform legii aplicabile, AVON nu face si declina prin prezenta ca orice reprezentari sau garantii, produse, servicii sau materiale pe care WEBSITE-UL AVON le-a facut disponibile integral sau partial, sunt adecvate sau disponibile spre a fi folosite in alte locatii. Cei ce aleg sa acceseze WEBSITE-UL AVON de la alte locatii fac acest lucru din propria initiativa si pe propria raspundere si sunt pasibili conformarii cu legile, regulile si reglementarile locale, in masura in care aceste legi, reguli si reglementari sunt aplicabile. Putem limita partial sau integral disponibilitatea WEBSITE-ULUI AVON oricarei(or) persoane, zona(e) geografica sau jurisdictie (i) la alegere, in orice moment la aprecierea noastra.

  11. Aplicatiile terte. WEBSITE-UL AVON poate sa aplice sau sa includa aplicatiile soft si serviciile terte (sau linkuri catre acestea) ce sunt facute disponibile de catre furnizorii nostri terti de servicii (precum aplicatiile, “Aplicatiile terte”).Deoarece nu controlam Aplicatiile terte, sunteti de acord ca noi sau Afiliatii nostri sau directorii, contabilii, angajatii, agentii, reprezentantii, proprietarii de licenta sau furnizorii acestora, nu suntem responsabili pentru oricare Aplicatii terte, inclusiv fara a se limita la executare, caracterul corect, integru, calitativ, legal si folositor sau privind siguranta si drepturile de autor aferente Aplicatiilor terte sau scopului acestora. Nu avem nicio obligatie sa monitorizam Aplicatiile terte si putem inlatura sau restrictiona accesul la orice Aplicatii terte (integral sau partial) de pe WEBSITE-ULUI AVON, in orice moment. Disponibilitatea Aplicatiilor terte de pe WEBSITE-UL AVON nu implica din partea noastra confirmarea sau afilierea cu orice furnizor de astfel de Aplicatii terte. Mai mult, folosirea Aplicatiilor terte poate fi guvernata de termeni si conditii suplimentare ce nu sunt stabilite in acest Contract sau in Politica de Confidentialitate (de exemplu, termenii si conditiile ce sunt facute disponibile de catre furnizorii unor astfel de Aplicatii terte). Acest contract nu creeaza nicio relatie legala intre dumneavoastra si furnizorii unor astfel de Aplicatii terte si nimic din acest Contract se va considera o reprezentare sau garantie din partea noastra, sau din partea Afiliatilor, sau din partea directorilor nostri sau ai afiliatilor, contabililor, angajatilor, reprezentantilor, licentiatori sau furnizori cu privire la oricare Aplicatie terta.

  12. Continut de la terti. WEBSITE-UL AVON poate incorpora anumite functionalitati ce permit prin intermediul sistemului sau retelei din care website-ul Avon face parte, rutarea si transmiterea, precum si accesul online la anumite comunicari si continut digital facut disponibil de catre terti. (“Continut de la terti”). Prin folosirea unor astfel de functionalitati de pe WEBISTE-UL AVON, confirmati si conveniti ca ne directionati sa accesam si sa va transmitem Continut de la terti asociat cu astfel de functionalitati. Deoarece nu controlam Continutul de la terti, sunteti de acord sa nu ne considerati responsabili pentru acesta, inclusiv in ceea ce priveste caracterul corect, integru, calitativ, legal si folositor sau privind siguranta si drepturile de autor aferente Continutului de la terti. Nu avem nicio obligatie sa monitorizam Continutul de la terti si putem bloca sau dezactiva accesul la orice Continut de la terti (integral sau partial) prin intermediul WEBSITE-ULUI AVON, in orice moment. Accesul dumneavoastra sau primirea Continutului de la Terti prin intermediul WEBSITE-ULUI AVON nu implica din partea noastra confirmarea sau afilierea cu orice furnizor de astfel de Continut de la terti. Mai mult, folosirea Continutului de la terti este guvernata de termeni si conditii suplimentare ce nu sunt stabilite in acest Contract sau in Politica de Confidentialitate (de exemplu, termenii si conditiile ce sunt facute disponibile de catre furnizori de astfel de Continut de la terti). Acest contract nu creeaza nicio relatie legala intre dumneavoastra si furnizorii unor astfel de Continut de la terti, cu privire la Continutul de la terti si nimic din acest Contract se va considera o reprezentare sau garantie din partea noastra, sau din partea Afiliatilor, sau din partea directorilor nostri sau ai afiliatilor, contabililor, angajatilor, reprezentantilor, licentiatori sau furnizori cu privire la orice Continut de la terti.

  13. Linkuri la sau de la alte site-uri. Website-ul AVON furnizeaza linkuri de la alte website-uri si resurse online. Cu exceptia cazului in care se specifica expres de AVON pe website-ul AVON, AVON nu este afiliata sau asociata cu operatorii website-urilor terte sau resurselor care au linkuri la sau de la website-ul AVON. AVON nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor care se gasesc pe website-urile terte sau Resurse care au link la sau de la website-ul AVON. Nu putem asigura satisfactia dvs. pentru toate produsele sau serviciile care sunt disponibile prin website-ul tert sau resursa care are link spre sau de la website-ul AVON, pentru ca aceste website-uri terte si resurse sunt detinute si operate de entitati independente. Nu aprobam produsele sau serviciile, nici nu luam masuri pentru a confirma acuratetea sau fiabilitatea informatiilor puse la dispozitie pe website-urile sau resursele terte si nu depunem garantii cu privire la securitatea informatiilor (inclusiv fara card de credit de limitare si alte informatii personale) pe care le puteti furniza sau solicitati sa vi le furnizeze un tert, indiferent printr-un website sau resursa terta. Sunteti de acord ca utilizarea website-urilor si resurselor terte si oricarui continut, date, publicitate, produse, servicii sau alte materiale disponibile pe aceste website-uri si resurse este pe propriul risc si respecta termenii si conditiile de utilizare aplicabile acestor website-uri si resurse. AVON va avea dreptul oricand sa blocheze linkurile catre Website-ul AVON WEBSITE prin mijloace tehnologice sau alte mijloace fara o notificare prealabila.

  14. Aviz de neasumare a raspunderii. Website-ul Avon si toate bunurile, serviciile, produsele AVON, continutul reprezentantului de vanzari independent Avon, aplicatiile tertilor (asa cum sunt definite in sectiunea 12), continutul unei terte persoane (asa cum este definit in sectiunea 13), informatiile si materialele puse la dispozitie pe website-ul AVON sunt furnizate “Asa cum sunt” fara reprezentari sau garantii exprese de orice natura si noi, afiliatii si directorii nostri, ofiterii, angajatii, agentii, reprezentantii, licentiatorii si furnizorii nu ne asumam raspunderea pentru orice reprezentari si garantii statutare si implicite, termini si conditii statutare si implicite, inclusiv, fara limitare, garantii de titlu, adecvarea pentru un scop anume si neincalcarea prevederilor. AVON nu garanteaza ca website-ul AVON sau orice bunuri, servicii, produse AVON, continutul reprezentantului de vanzari independent, aplicatiile tertilor, continutul tertilor, informatiile si materialele puse la dispozitie pe website-ul AVON vor fi exacte, fiabile, complete, fara erori sau compatibile cu orice hardware sau software. Utilizarea website-ului AVON sau a oricaror bunuri, servicii, produse, continutul reprezentantului de vanzari independent AVON, aplicatiile tertilor, continutul tertilor, informatiile sau materialele puse la dispozitie pe website-ul AVON vor fi pe propriul dvs. risc. AVON nu face nici o reprezentare sau garantie (A) cu privire la declaratiile, actele sau omisiunile reprezentantilor de vanzari AVON sau ale altor terte persoane; (B) ca website-ul AVON va fi disponibil regulat sau ca accesul la website-ul AVON va fi neintrerupt sau sigur; (C) ca defectele sau erorile vor fi corectate; sau (D) ca website-ul AVON sau serverele sau retelele prin care website-ul AVON sunt puse la dispozitie sunt sigure si nu contin virusi sau alte componente daunatoare.


  Legea aplicabila poate sa nu permita limitari ale anumitor garantii implicite; doar in masura in care aceasta lege se aplica la dvs., unele sau toate limitarile de mai sus pot sa nu vi se aplice si dvs. puteti avea drepturi suplimentare. Website-ul AVON WEBSITE poate include inexactitati, erori si materiale care incalca sau sunt in conflict cu acest Contract.

  Tertele persoane pot face modificari neautorizate pe website-ul AVON. Daca vi se aduce la cunostinta modificarea neautorizata a unei terte persoane pe website-ul AVON, contactati-ne folosind functia “Raportati abuzul” de pe website-ul AVON sau scrieti-ne la  RepsMoldova@avon.com  cu o descriere a materialelor emise si URL sau locatia pe website-ul AVON WEBSITE a acestor materiale.

  15. Limitarea raspunderii. AVON, afiliatii sai sau directori, ofiterii, angajatii, agentii, reprezentantii, licentiatorii sau furnizorii sunt raspunzatori pentru orice daune care rezulta in legatura cu website-ul AVON sau daune pentru pierderea profiturilor, sau intreruperea activitatii, pierderea utilizarii, pierderea de date, pierderea altor date intangibile, pierderea securitatii informatiilor pe care le-ati furnizati in legatura cu utilizarea website-ului AVON de catre dvs. (inclusiv, fara limitare, in legatura cu utilizarea sau primirea de aplicatii de la terti sau continut al tertilor) sau interceptarea neautorizata a acestor informatii de catre terte persoane chiar daca AVON sau o alta parte a fost anuntata de posibilitatea acestor daune sau pierderi. AVON nu este responsabila pentru accesul neautorizat la sau modificarea ofertelor dvs., transmiterilor de date sau materiale sau date trimise sau primate sau neprimite sau netrimise. AVON nu este responsabila pentru orice continut sau comportament defaimator, obscen, ofensiv sau ilegal al unei terte persoane (inclusiv, fara limitare, reprezentantul de vanzari independent AVON), sau orice incalcare de catre o terta persoana a proprietatii intelectuale a unei alte persoane, a intimitatii sau altor drepturi ale unei alte persoane. In nici un caz, raspunderea totala a firmei AVON fata de dvs. pentru toate daunele, pierderile si cauzele de actiune (fie in contract, sau altfel) care rezulta din sau este in legatura cu acest Contract, Website-ul AVON sau utilizarea sau incapacitatea dvs. de a folosi website-ul AVON depaseste suma platita de dvs. pentru utilizarea sau accesarea website-ului AVON.

  Legea aplicabila poate sa nu permita excluderi sau limitari ale anumitor daune; doar in masura in care aceasta lege se aplica dvs., unele dintre excluderile sau limitarile de mai sus pot sa nu vi se aplice si puteti avea drepturi suplimentare. De exemplu, in unele jurisdictii, un operator de website operator poate sa nu excluda sau limiteze raspunderea pentru ranirea sau moartea care rezulta direct din utilizarea website-ului operatorului sau neglijenta operatorului.

  16. Despagubirea. Cu exceptia cazurile in care se interzice prin legea aplicabila, va obligati sa despagubi firma AVON, afiliatii, directori, ofiterii, angajatii, agentii, reprezentantii, licentiatorii sau furnizorii lor pentru orice acuzatii, reclamatii, actiuni, cereri, cauze de actiune si alte proceduri (“Cereri”) care rezulta in legatura cu urmatoarele: (a) utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza sau activitati in legatura cu website-ul AVON; (b) orice incalcare a acestui contract sau orice alti termini, conditii si politici AVON de catre dvs.; (c) orice tranzactie; (d) orice oferta sau materiale pe care le puneti la dispozitie pe website-ul AVON (inclusiv, fara limitare, orice cerere ca aceasta oferta sau materiale sau utilizarea lor a produs daune sau au incalcat proprietatea intelectuala, intimitatea sau alte drepturi ale unei terte persoane); sau (e) incalcarea drepturilor dvs. a website-ului AVON, vizitator, utilizator sau client sau orice alta terta persoana si veti despagubi firma AVON, afiliatii sai si directori, ofiterii, angajatii, agentii, reprezentantii, licentiatorii sau furnizorii lor la cerere pentru orice daune, pierderi, costuri, sentinte judecatoresti, tarife, amenzi si alte cheltuieli (inclusiv tarifele avocatilor si cheltuieli de judecata) ca rezultat al acestor cereri.

  17. Rezilierea si executia. Acest contract are valabilitate pana la expirare. Sunteti de acord ca AVON poate suspenda, restrictiona sau rezilia accesul dvs. sau utilizarea website-ului AVON WEBSITE, de catre dvs. in orice moment si din orice motiv, inclusiv, fara limitare daca AVON considera ca ati incalcat acest contract (inclusiv fara limitare, incapacitatea dvs. de a respecta regulile de comportament stipulate in sectiunea 4 de mai sus) conform restrictiilor puse pe exercitarea de catre AVON a acestor drepturi prin legea aplicabila. La rezilierea contractului, dreptul dvs. de a folosi website-ul AVON va inceta imediat. Sunteti de acord ca orice suspendare, restrictie sau reziliere a accesului dvs. la website-ul AVON poate fi efectuata fara preaviz si ca AVON poate dezactiva imediat sau sterge orice nume de utilizator si/sau parola folosita de dvs. si toate informatiile si fisierele asociate acestora si/sau poate bloca accesul la aceste informatii sau fisiere. Sunteti de acord ca AVON nu isi asuma raspunderea fata de dvs. sau orice terta persoana pentru suspendarea, restrictia sau rezilierea accesului la website-ul AVON sau la orice informatii sau fisiere si nu va pune la dispozitia dvs. aceste informatii sau fisiere dupa aceasta reziliere, suspendare sau restrictie. AVON isi rezerva dreptul de a lua masuri pe care le considera necesare pentru a aplica si/sau verifica conformitatea cu acest contract (inclusiv fara limitare in legatura cu orice proces legal cu privire la utilizarea website-ului AVON si/sau reclamatia unei terte persoane ca utilizarea de catre dvs. a website-ului AVON este ilegala sau incalca drepturile tertei persoane). Sectiunile 1, 5-8 si 10-21 ale acestui contract vor supravietui dupa expirarea sau rezilierea acestui contract.

  18. Legea aplicabila. Acest contract va fi guvernat de legile din Republica Moldova indiferent de conflicte de legi. Orice litigiu sau reclamatie in legatura cu acest contract va fi solutionat doar in instantele judecatoresti din Republica Moldova si va supuneti jurisdictiei acestor instante in scopul solutionarii litigiului sau reclamatiei.

  21. Diverse. Daca orice prevedere a acestui contract este considerata ilegala, nula sau inaplicabila, acea prevedere va fi separata de acesti termini si nu va afecta validitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi. Acest contract nu creeaza un parteneriat, o Societate mixta, sau o relatie angajator-angajat sau agentie sau fransizor-francizat intre dvs. si firma AVON. Nu puteti cesiona, transfera sau sublicentia drepturile sau obligatiile dvs. conform contractului fara aprobarea noastra expresa in scris. Nici o renuntare sau incalcare a prevederilor contractului de catre o persoana nu va fi considerata o renuntare sau incalcare ulterioara. Orice titlu sau sectiune a contractului este doar de convenienta si nu defineste sau explica acea sectiune sau prevedere. Acest contract si toate acordurile si declaratiile la care face referire reprezinta un contract incheiat intre dvs. si firma AVON cu privire la obiectul contractului, si inlocuieste toate contractele si intelegerile scrise sau orale dintre dvs. si firma AVON. Notificarile pot fi efectuate prin inregistrarea (sau linkul catre o notificare) pe website-ul AVON prin email, sau posta. Fara limitare, sunteti de acord ca versiunea imprimata a acestui contract si a oricarei notificari in format electronic va fi admisa in procesele civile sau penale pe baza sau cu privire la acest contract si sunt supuse acelorasi conditii ca si documentele de afaceri si rapoartele generate pe suport hartie. nici o prevedere expresa sau implicita a contractului nu va da nici un drept, remediu, obligatii sau raspunderi unei persoane (alta decat partile contractului si succesorii si cesionarii lor). Sunteti de acord ca Jive Software, Inc. este un beneficiar tert conform acestui contract cu dreptul de a aplica exclusive acele termeni si conditii specifice ale acestui contract care va impiedica sa (a) incarcati continut sau materiale interzise pe website-ul AVON sau (b) sa folositi website-ul AVON in scopuri interzise.

  Sediul Avon Cosmetics Moldova

  Chisinau, MD-2001, bd. Stefan cel Mare 65, of 500

  www.avon.md

  Ultima modificare: 09 ianuriare 2020

   

  Print this page