Moldova
    |         |         |    
BSP_valentinesgiftformmen

Idei de cadouri pentru EL

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi și vrei să îți arăți aprecierea și iubirea pe care i-o porți surprinzându-l cu cel mai frumos cadou! Iată câteva idei cu care să îl faci mega-fericit!

Colecția TODAY TOMORROW ALWAYS

 

arome surprinzător de seducătoare din categoria oriental-gurmandă, presărată cu note de lemn de cedru și cacao pe care cu siguranță le va îndrăgi! Și cu siguranță că îl vei îndrăgi și tu…

 

ELITE GENTEMAN

Un parfum pentru un gentleman veritabil, atent la detalii, care apreciază lucrurile fine și compozițiile oriental-lemnoase cu note de cardamon și lemn de cedru.

 

FULL SPEED

El este bărbatul adevărat, pasionat de adrenalină, bărbatul Full Speed! Dacă dinamismul și curajul sunt trăsăturile lui definitorii, atunci Apa de toaletă Full Speed a fost compusă special pentru el.

 

EXPLORATION

Explorați viața ținânându-vă de mână la fiecare pas important din viețile voastre și împărtășiți numai lucruri frumoase care vi se întipăresc în minte. Avon Exploration îl ghidează să rămână pe același drum cu tine, îi complimentează spiritual liber și îl răsfăță cu note de portocală și lemn de santal.

 

AVON MEN

îl iubești pentru că are mereu grijă de pielea lui. Până la urma ăsta reprezintă unul dintre motivele pentru care îi porți atât de multă afecțiune. Demonstrează-I că îl apreciezi pentru asta cu unul dintre seturile Avon Men.

 

ACCESORII

O geantă de umăr atât de practică, un ceas, o umbrelă …cadouri perfecte care îi vor aminti de tine chiar și când este departe.