Moldova
    |         |         |    
 

Pagina oficiala a Asociatiei Companiilor de Vanzari Directe: 

Vinzari directe - Bussines pentru oameni

ACVD are ca membri fondatori cinci dintre cele mai importante companii din domeniul vanzarilor directe prezente pe piata din Moldova : Amway, Avon, Capra Nera, Golden Neo-Life Diamite si Zepter.

Asociatia este afiliata la Federatia Europeana a Asociatiilor de Vanzari –FEDSA si la Federatia Mondiala a Asociatiilor de Vanzari Directe –WFDSA, cele mai prestigioase organizatii din domeniu.

Misiunea ACVD este de a asigura o corecta informare a publicului larg despre beneficiile si oportunitatile acestui tip de vanzari care ofera consumatorilor servicii de calitate, valoroase, practice si personalizate si confera reprezentantilor de vanzari posibilitatea de a desfasura o activitate profitabila, servind totodata intereselor comunitatii prin cresterea veniturilor lunare obtinute.

ACVD promoveaza aplicarea principiilor etice si a celor mai inalte standarde ale practicii vanzarilor directe, conform Codului de Conduita pentru Vinzari Directe adoptat de FEDSA, avand ca obiectiv satisfacerea exigentelor consumatorilor si asigurarea protectiei acestora prin calitatea serviciilor si a produselor oferite.