Moldova
    |         |         |    


Viziunea noastra

Sa fim compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni, in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale.


Misiunea noastra

Liderul mondial în frumusete pentru clientii nostri.Vom construi un portofoliu unic de branduri cosmetice si legate de frumusete, surclasandu-ne competitorii in ceea ce priveste calitatea, inovatia si valoarea, imbunatatindu-ne pentru a deveni compania catre care se vor indrepta cele mai multe femei din intreaga lume.

Prima alegere de cumparare a femeilor

Vom deveni tot ceea ce cauta femeile, oferindu-le avantajul unei game largi de branduri si cai de acces la produsele noastre, furnizandu-le o experienta de cumparare placuta si personala care va ajuta sa stabilim o relatie pe viata cu clientii.

Cel mai important vanzator direct pentru Reprezentantii nostri

Ne vom extinde prezenta in vanzarile directe si vom conduce reinventarea acestei metode, oferind oportunitati de afacere care vor aduce castiguri mai mari, recunoastere, servicii si sprijin, inlesnind si rasplatind pe cei care se alatura companiei Avon, ridicand imaginea productiei noastre.

Cel mai bun loc de munca pentru asociatii nostri

Vom fi cunoscuti pentru pozitia noastra de varf datorata pasiunii pentru standarde inalte, respectului nostru pentru diversitate si angajamentului de a crea exceptionale oportunitati de dezvolatare profesionala, astfel incat asociatii sa-si poata valorifica maxim potentialul.

Cea mai mare fundatie pentru femei din toate tarile Avon

Vom fi un militant global devotat pentru sanatatea si bunastarea femeilor, prin eforturile filantropice care vor eradica cancerul la san si care vor sprijini femeile sa devina independente din punct de vedere financiar.

Cea mai admirata companie pentru actionarii nostri

Vom cauta neobositi noi oportunitati de dezvoltare si vom continua sa ne imbunatatim profitabilitatea. O companie social responsabila, etica, care este privita si admirata ca fiind un model de succes.


Valorile noastre

Incredere - Dorim sa traim si sa muncim intr-un mediu in care comunicarea este deschisa - unde oamenii sunt dispusi sa-si asume riscuri, sa-si exprime punctul de vedere, sa rosteasca propriul adevar.

Respect - Respectul ne ajuta sa valorificam diferentele, sa apreciem fiecare persoana pentru calitatile ei unice.

Credinta  - Este ceea ce ii determina pe Asociatii nostri sa-si asume responsabilitati, si sa dea ce au mai bun. Cand crezi cu toata forta in cineva, si ii arati acest lucru, acea persoana va muta muntii din loc sa-ti demonstreze ca nu te-ai inselat.

Modestie  - Nu avem intotdeauna dreptate, pur si simplu nu avem toate raspunsurile. Suntem constienti de aceasta si nu ezitam sa cerem ajutorul angajatilor nostri.

Integritate  - "Integritatea trebuie sa fie semnul distinctiv al fiecarui asociat Avon, in stabilirea si observarea celor mai înalte standarde etice si facand ceea ce trebuie, ne îndeplinim datoria de a avea grija nu numai fata de Reprezentantii nostri si clientii din comunitatile pe care le slujim, dar si fata de noi insine, si fata de colegi."

Principiile noastre

Oferim tuturor persoanelor, indiferent de varsta si categorie sociala, posibilitatea unui castig suplimentar.

Oferim clientilor produse de cea mai buna calitate, dublata de garantia satisfactiei.

Oferim clientilor servicii eficiente si prietenoase.

Recunoastem importanta angajatilor si a Reprezentantilor in realizarea obiectivelor companiei si in obtinerea succesului.

Impartasim cu cei din jur beneficiile prosperitatii si succesului.

Ne preocupa bunastarea societatii si mediul inconjurator. Compania Avon este activ si energic implicata in lupta impotriva cancerului la san. Avon a fost prima mare companie producatoare de cosmetice care a oprit definitiv testarea produselor pe animale. Toate ambalajele produselor noastre sunt confectionate din materiale reciclabile.