Moldova
    |         |         |    
BSP_Sharapova

Din culise cu Maria Sharapova

Renumita jucătoare de tenis este o nouă stea a galaxiei AVON, prezentând apa de parfum LUCK. Mai jos puteţi vedea mai multe imagini de la şedinţa foto pentru această minunată lansare.

Maria, în vârstă de 27 ani, la moment ocupa locul 6 în lista celor mai bune jucătoare de tenis din lume. S-a născut în Rusia, dar este stabilită în Statele Unite de mica. Aici şi-a dezvoltat abilităţile şi talentul pentru a deveni o adevărată vedetă de sport. A obţinut renume mondial la vârsta de 17 ani, după ce a câştigat Turneul de tenis de la Wimbledon, şi a învins-o pe Serena Williams – o sportivă de neegalat.

 

Partenerul Mariei de la şedinţa foto LUCK a fost Juan Betencourt – macho spaniol, portofoliul căruia conţine lucrări cu Tom Ford, Georgio Armani şi Pal Zireli. Maria este într-o relaţie cu Grigor Dimitrov, jucătorul de tenis din Bulgaria.

Profesionistă pe cortul de tenis, Maria a lucrat cu o echipă de profesionişti la şedinţa foto pentru AVON. Faimosul fotograf Pamela Hansen a colaborat anterior cu aşa vedete ca Susan Sarandon şi Victoria Beckham.

Maria s-a simţit foarte bine pe platoul de filmare. Bănuim că e din cauza aromei LUCK. Când a fost întrebată ce-i place cel mai mult, a răspuns: “În primul rând, îmi place denumirea LUCK, pentru mine succesul înseamnă o combinaţie reuşită dintre posibilităţi şi oportunităţi. E un moment inedit pentru fiecare persoană. În al doilea rând, LUCK are o aroma divină, una luxoasă şi senzuală”.

“Să îți depășești limitele, să pui pasiune în tot ceea ce faci, acestea sunt motto-urile mele! Însă, ca orice femeie, am și eu micul meu secret care îmi dă aripi și mă face să pășesc cu încredere pe terenul de tenis sau pe covorul roșu! Transformă fiecare șansă în reușită cu Avon Luck!” - Maria Sharapova