Moldova
    |         |         |    
BSP_Horoscope2014

Horoscop Avon 2014

În anul 2014 îți dorim ca cele mai frumoase dorințe să devină realitate, să strălucești în fiecare moment, să te bucuri de clipe minunate alături de cei dragi și să fii mai fericită ca oricând! Citește Horoscopul Avon și bucură-te de un an fabulos alături de Avon!

 

 

Berbec

                  

Cariera

Pasiunea care te caracterizează atât de bine se va remarca într-un mod pozitiv în anul 2014 și în cariera ta. Compasiunea și latura ta sensibilă te vor ajuta să construiești relații de lungă durată cu colegii tăi, care te vor ajuta atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

 

 

Dragoste

 

Anul 2014 te întâmpină cu momente romantice alături de partenerul de viață. Cine la lumina lumânărilor, plimbări sub razele lunii, aventuri pline de romantism și multe alte surprize îți bat la ușă mai repede decât crezi! Singură? Nu pentru mult timp!  Anul 2014 este anul în care îl vei găsi pe El!

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Înveselește-ți ziua cu un accesoriu ultra feminin și fermecător... rujul roșu.

Poartă-l cu încredere pe buze și oferă zâmbete în fiecare moment!

 

 

Taur

Cariera

Firi practice și cu picioarele pe pământ, Taurii sunt caracterizați prin doze mari de optimism în anul 2014. Este anul în care pui în practică toate proiectele la care ai visat și în care ai acces mult mai ușor la resursele necesare. Anul acesta este momentul în care visele tale prin aripi!

 

 

Dragoste

Cuvintele care te caracterizează pe planul sentimental în 2014? Pasiune și șarm. Este anul în care relația cu partenerul de viață prinde rădăcini și mai adânci iar planurile împreună prind contur pe zi ce trece. Singură? În 2014 se aud clopoțeii de nuntă!  

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Aromele pasionale care te îndeamnă să visezi la cele mai dulci momente în brațele iubitului te caracterizează din plin! Poartă Apa de toaletă Infinite Moment...

 

 

Gemeni

Cariera

Ai o viziune de ansamblu care îți oferă perspective largi asupra carierei și oportunităților din viitor. Nu trebuie să îți fie teamă să îți asumi riscuri mai mari anul acesta deoarece norocul este de partea ta!

 

 

Dragoste

 

Provocarea anului este să echilibrezi latura romantică și cea practică! Nimeni nu va rezista energiei și farmecului pe care îl răspândești pretutindeni, așa că folosește acest atu cu încredere pentru a găsi partenerul perfect!

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Un ten sănătos este un ten îngrijit. Alege gama care ți se potrivește și nu uita de ritualul de îngrijire în fiecare dimineață și seara!

 

 

Rac

Carieră

 

Calea spre atingerea succesului este prioritizarea anul acesta! Stabilește-ți cât mai clar scopurile și obiectivele, și cel mai important, nu uita să îți oferi toată îngrijirea de care ai nevoie. Astrele anunță un an în care succesul te va urma pretutindeni iar tu vei străluci mai tare ca oricând din punct de vedere profesional.

 

 

Dragoste

 

Pasiune la cote maxime! Ai încredere în ceea ce îți dorești și ceea ce simți atunci când iei o decizie și  nu vei regreta. Anul 2014 te va surprinde cu cele mai romantice luni de viața ta.

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Când vine vorba de îngrijirea tenului, ai în vedere că ingredientele prețioase din natură, alese cu grijă în formulele cremelor reprezintă cea mai bună alegere pentru tine! 

 

 

 

Leu

Carieră

 

Energie și compasiune; doi dintre termenii care te definesc cel mai bine pe plan profesional în 2014. Este anul transformărilor, în care vei afla cum toate deciziile tale își pun amprenta asupra lumii din jur în sens pozitiv. Te așteaptă provocări și experiențe care îți vor schimba viața și îți vor oferi noi perspective.

 

 

Dragoste

 

Pentru a întări relația cu partenerul de viață este important să îți organizezi puțin timpul liber, astfel încât să îi oferi atenția de care are nevoie. Bucurați-vă împreună de lucrurile simple din viață și suprinde-l cu idei și experiențe noi.

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Femeia Leu este cochetă, modernă și fermecătoare, și pentru că pur și simplu adoră luxul noi îți recomandăm formulele prețioase și culorile opulente pe care le vei găsi numai în gama Luxe.

 

 

 

Fecioară

 

Carieră

 

Ești o persoană foarte sociabilă, iar asta va atrage oameni noi deosebiți în viața ta cât de curând. Este o perioadă excelentă să îți lărgești cercul de prieteni și să profiți de farmecul personal ca să te bucuri de experiențe noi.

 

 

Dragoste

 

Într-o relație resimți nevoia de armonie între tine și partener. Modul tău discret și aproape imperceptibil de a îți etala farmecul este ceea ce îi atrage pe cei din jur. Profită de acest atu pentru a îți întări relația sau, dacă ești singură, pentru a îl atrage pe tipul acela drăguț de care îți place de mult.

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Alege un cocktail delicat și seducător de arome care să îți pună în valoare farmecul natural.

 

 

Balanță

 

Carieră

 

 

După ce ai muncit din greu pentru a îți atinge obiectivele în anul precedent, în 2014 a venit vremea să te bucuri în sfârșit de succesul tău! Vei culege roadele muncii tale la fiecare pas și vei întâlni oameni noi și interesanți care îți vor aduce în vedere noi oportunități. Urmează-ți instinctual și nu îți fie teamă să îți asumi riscul!

 

 

Dragoste

 

Multă pasiune – asta anunță anul 2014 pentru zodia ta! Este anul în care tu și partenerul de viață veți pune bazele unei relații solide, iar dacă ești singură, așteaptă-te la surprize fermecătoare la fiecare pas!

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Anul acesta, accesoriul care te caracterizează cel mai bine este parfumul! Caută aromele care să îți pună în valoare cele mai importante atuuri: inteligența, intuiția și loialitatea.

 

 

Scorpion

Carieră

 

Ai încredere în spiritul tău practice și inovator și pune-ți obiectivele pe hârtie pentru a te asigura că îți doza optim porția de energie! Efortul depus îți va aduce cu siguranță beneficii mai mari decât te așteptai și recompense uimitoare.

 

 

Dragoste

 

Ești deosebit de intuitivă și misterioasă în același timp iar asta înseamnă că în 2014 vai atrage atenția precum un magnet! În relație, întâlnirile la lumina lumânărilor vor fi mai intense ca oricâd!

 

 

Cum te răsfață Avon

 

Te invităm să descoperi calea către un ten impecabil care atrage priviri de admirație. Secretul? Fondul de ten care se potrivește pielii tale. Alege nuanța și textura care te avantajează și bucură-te de un ten perfect întreaga zi.

 

 

Săgetător

Carieră

 

2014 se anunță memorabil! Vei fi foarte ocupată pe plan profesional, dar latura ta curajoasă te va îndemna să îți asumi fiecare risc și să îți îndeplinești orice obiectiv. Dacă te gândești să începi o afacere personal, în 2014 te bucuri de tot sprijinul de care ai nevoie.

 

 

Dragoste

 

Concentrează-te pe lucrurile esențiale și ignoră tot ce este neimportant pentru tine. Firea ta aventuroasă te îndeamnă să îți asumi orice risc, așa că pășește cu inima deschisă în orice provocare.