Moldova
    |         |         |    
BSP_CinemaLovesAvon

AVON la cinema

AVON este compania care aduce frumusețe americanilor (și nu numai!) de peste 100 de ani, devenind unul dintre cele mai populare branduri de cosmetice din lume. Cu o influență desăvârșită în stilul de viață al americanilor și economiei, a devenit cu ușurință un subiect marcant al culturii pop. Și fără să fim modești, acest lucru a luat amploare și pe multe alte teritorii.

 

Mad Women 

AVON este prezent în câteva episoade din binecunoscutul serial premiat cu Emmy, ,,Mad Men" în care, pe scurt, este ecranizată o agenție de publicitate din anii ’60 din perspectiva conducerii. Una dintre scene portretizează sora uneia dintre personajele principale, care lucrează în cadrul companiei Mary Kay și își dorește să găsească un post în cadrul companiei Avon. Însă cea mai semnificativă apariție este momentul în care Peggy și Joan fac cunoștință cu directorul de marketing căruia îi prezintă o modalitate de îmbunătățire a comunicării AVON. Adevărul este că Avon a suferit schimbări în acea perioadă: în locul imaginii femeii din anii ’50, care își petrecea timpul acasă, apar reclamele care promovau un altfel de glamour, cu modele cu păr scurt, în rochii sclipitoare. (fotografie: amc)

 

Bărbatul Avon

Așteptăm cu nerăbdare filmul ,,AVON Man’’ care îl are pe Mark Wahlberg ca personaj principal! Actorul poate fi admirat și în campaniile publicitare pentru lenjeria intimă Calvin Klein și este pe punctul de a deveni protagonistul (și producătorul) unei povești care surprinde personajul într-o perioadă dificilă, fiind concediat și care devine Reprezentant Avon. Deși inițial este rușinat de această situație, șarmul lui natural îl aduce printre Reprezentanții de Top. Este atât de bun în ceea ce face că laudele ajung către orașul natal, pe care încearcă să îl salveze și să își ajute și familia, recrutând foștii săi colegi pentru a participa în competiția regională de vânzări. Se pare că bărbaților le face plăcere să aducă frumusețe în viața femeilor de pretutindeni. (fotografie: press release)

 

Aroma care îți stimulează adrenalina

În 2009, actrița de origine britanică Gemma Arterton a fost imaginea parfumului Bond Girl 007 de la Avon. În cel de-al 22-lea film James Bond „Quantum Of Solace”, actrița a dat viață unui agent secret britanic alături de Daniel Craig. Din păcate, parfumul nu mai este pe piață, însă aroma ne-a rămas întipărită în minte, ca și cum am sta lângă Daniel Craig. (fotografie: AVON)

 

Mâini-de foarfecă

Adorăm imaginația lui Tim Burton și filmele sale! Îți amintești de celebrul „Edward Mâini-de-foarfecă”? Filmul se deschide cu scena în care Peg Boggs, Reprezentant Avon (interpretată de Dianne Wiest, actriță distinsă cu Premiul Oscar), vizitează vila cu aer gotic în care îl găsește pe Edward. Impresionată de vulnerabilitatea lui, îl ia acasă, unde acesta se împrietenește cu fiul lui Peg, Ken și cu soțul ei, Bill. Edward se îndrăgostește de Kim (fiica lui Peg, interpretată de Winona Ryder), chiar dacă ea inițial se teme de el. În ceea ce ne privește, scena de deschidere a filmului este cea mai lungă scenă Avon din cinematografie. Dacă adăugăm povestea de dragoste cu adevărat specială, ne-a cucerit definitiv. Ți-l recomandăm și ție!

 

Avon Lady always rings twice

“Ding, dong, AVON calling” a devenit o veritabilă marcă înregistrată pentru Reprezentanții AVON din Statele Unite. Chiar dacă în general sintagma este asociată unei vizite prietenoase, filmul „American Horror Story” ne pune față în față cu un personaj deloc prietenos. Interpretat de Jessica Lange (premiată cu Oscar, ea este protagonista filmului „The Postman Always Rings Twice”), Reprezentantul AVON este de această dată eroul  negativ.

Dădaca

Cu siguranță țineți minte serialul de comedie „Dădaca” din anii ’90. Serialul a fost atât de îndrăgit, încât timp de 10 ani de la final, am putut urmări variante locale peste tot în Europa. Mai țineți minte cum Fran Fine a ajuns în casa familiei Sheffield? Fran Fine tocmai fusese dată afară de la fosta ei slujbă și abandonată de prietenul ei. Ea ajunge să vândă cosmetice din ușă în ușă, astfel ajungând la casa lui Maxwell Sheffield, un văduv bogat și fermecător. Iată cum o femeie care și-a dorit să își ia viața în propriile mâini a ales să fie reprezentant al unei companii de produse cosmetice. Coincidență?

 

Afacere de familie

“Una familia con suerte” este unul dintre cele mai cunoscute seriale din Mexic care ne-a tinut cu sufletul la gură în fața televizorului. Capul familiei (și proprietara unei companii de produse cosmetice), Dońa Fernanda este cât pe ce să se sinucidă după ce află că are cancer dar este salvată în ultimul moment de un fermier sărac pe nume Poncho. În semn de recunoștință, Fernanda îi oferă lui Poncho postul de președinte al companiei de cosmetice a cărei proprietară este. Numele companiei? Avon.