AVON
Machiajul de seară
Setul pentru machiajul de seară
preț 289,00 lei
cod: 7605-9

Machiajul de seară pare greu de realizat, în realitate ai nevoie doar de un fond de ten cu acoperire mare și încă 4 produse.

Împreuna cu Make-up Artistul Oficial Avon, Olga Manciu, am selectat 4 produse din Broșura Avon care îți vor fi utile în crearea unui machiaj de seară.

#1 Fard duo True Colour Warm Cashmere

Începe cu machiajul ochilor. Am ales pentru tine o paletă, formată din 2 nuanțe naturale. Aplică cea deschisă în colțul intern al ochiului, iar cea mai întunecată – pe cel exterior și în pliul pleoapei. Pentru mai multă rezistență folosește și baza pentru machiajul ochilor de la mark. (o găsești în Setul pentru machiajul ochilor, recomandat de Olga Manciu).

#2 Mascara mark. Spectralash, nuanța Black

Mascara mark. Spectralash este unul dintre produsele preferate ale Olgăi, pentru că permite să obții 3 efecte diferite, reglând cantitatea de produs de pe periuță. Aplică mascara în două straturi pentru un volum spectaculos.

#3 Paleta 2-în-1 mark., contur și iluminator, nuanța Vacation Glow

Aplică nuanța mai întunecată sub osul pometelui, pe lateralele frunții și mandibulă, iar nuanța sclipitoare folosește-o pentru iluminarea feței, adaugă strălucire pe puntea nazală, desupra buzei superioare, pomeți, sub sprâncene și pe colțul interior al ochiului.

#4 Ruj rezistent True Colour, nuanța Eternal Flame

Ultimul pas al machiajului de seară este aplicarea rujului. Am ales un ruj cu textură cremoasă și o rezistență înaltă, astfel nu-ți vei face griji că s-a șters de pe buze afectând machiajul. Nuanța nobilă de roșu este una universală și se potrivește oricărui subton al pielii.

Mențiuni:
1. Seturile sunt disponibile în număr nelimitat în limita stocului disponibil.
2. Seturile beneficiază de discount aferent comenzii.

Click aici pentru a descoperi mai multe despre machiajul ochilor..