Machiajul Ochilor
Setul pentru machiajul ochilor
preț 350,00 lei
cod: 7622-4
Olga Manciu, Make-up Artist Oficial Avon, ne-a ajutat să selectăm un set de produse, cu care poți să obții un machiaj perfect al ochilor fără să ai diploma de make-up artist.

#1 Baza pentru machiajul ochilor mark.

Primul pas al machiajului ochilor este aplicarea unei baze de machiaj. Datorită acestui produs vei obține un machiaj mai persistent și nuanța mai intensă a fardului de pleoape. Aplică o cantitate mică pe pleoapă cu ajutorul degetelor sau a pensulei de machiaj și lasă produsul să se îmbibe.

#2 Mini-paleta de farduri de pleoape mark. Epic Intense, nuanța Metal Maniac

Următorul pas – aplicarea fardului de pleoape. Am ales o paletă versatilă cu 4 nuanțe sidefate, cu ajutorul acestora poți obține un machiaj mai natural de zi sau unul de seară. Le poți aplica în două moduri – uscate sau umede, pentru și mai multă intensitate a culorii.

#3 Contur lichid True Colour Super Extend, nuanța Black

Completează machiajul ochilor cu o linie de tuș. Conturul lichid de la True Color este foarte ușor de folosit și pentru un începător în ale machiajului. Pentru un look de zi optează pentru o linie scurtă la baza genelor, care vizual le vor adăuga densitate, iar pentru seară alege o linie mai groasă de tuș în stil retro.

#4 Mascara True Colour Supreme Nourishing, nuanța Blackest Black

Ultimul pas al machiajului ochilor – aplicarea mascarei. Îți recomandăm să încerci mascara True Color Supreme Nourishing din două motive – alungește genele și le hrănește, datorită formulei cu ulei de argan, ulei de cocos și Vitamina E.

Mențiuni:
1. Seturile sunt disponibile în număr nelimitat în limita stocului disponibil.
2. Seturile beneficiază de discount aferent comenzii.

Click aici pentru a descoperi mai multe despre Machiajul de seara...