Moldova
    |         |         |    
Why is it better to be yourself

De ce e mai bine să fii tu însăți decât să pretinzi a fi ceea ce nu ești?

Tot te compari cu alții? Ești mereu nemulțumită de sine? Îți observi imperfecțiunile în timp ce îți ignori avantajele? E timpul potrivit să schimbi asta. De ce e mai bine să fii tu însăți decât să pretinzi a fi ceea ce nu ești?

Noi, femeile, tindem să fim nemulțumite de noi înșine. Toate avem o colegă, o prietenă sau o cunoștință pe care o considerăm mai drăguță sau mai încântătoare. Între timp, nu ne atrag persoanele aproape perfecte, dar cele care se iubesc și se acceptă, care prezintă o doză sănătoasă de detașare în percepția de sine.

Mai există și alte motive de a fi adevărata tu. Care sunt ele? Le-am descris mai jos!

1. Fii tu însăți, ceilalți sunt deja luați

Probabil ai văzut acest slogan cunoscut printre cele mai populare online, care nu întotdeauna e cel mai potrivit, dar e destul de corect. Noi toate suntem unice și extraordinare în felul nostru. Nu ar trebui să subestimăm acest fapt, nici să visăm să fim altcineva. După toate, indiferent de cât de mult am încerca, am ajunge ca o altă versiune de-a noastră, și nu de-a lui Julia Roberts.

2. Originalele sunt întotdeauna mai prețioase decât imitațiile

Iată de ce ar trebui să apreciem originalul – pe noi înșine. Îți poți schimba tunsoarea, încălțămintea sau nuanțele de ruj, dar nu are rost să pretinzi a fi ceea ce nu ești. În cel mai bun caz, ai părea artificială, cel mai rău – ridicol.

Trăsăturile tale originale – caracterul, frumusețea și personalitatea – creează unica ta versiune. Apreciază aceasta și nu mai pierde timpul încercând să fii altcineva!

3. Nu trebuie să te prefaci

E un mare avantaj de a fi tu însăți. Cât timp poți să stai cu burta trasă, să expiri continuu într-un etern sens al “datoriei”? E obositor și frustrant, și pe deasupra, e nevoie de efort inutil. Adevărul iese des la suprafață, și să îți faci griji pentru asta poate fi mai rău decât să accepți ceea ce ești.

Cum să te apreciezi și să-ți placă de tine în 5 pași?

Din moment ce știm deja că nu are rost să ne prefacem, avem nevoie să ne apreciem și să ne iubim pe noi înșine. Pare a fi ușor, dar este adevărat? E mai ușor de spus decât de făcut? Nu complica lucrurile și profită de sfatul nostru de mai jos!

  1. În primul rând, recunoaște-te ca pe o persoană demnă și minunată. Nu ai nici o dovadă? Notează în scris; vezi în tine ceea ce găsești bun, frumos, interesant. Întreabă prietenii și persoanele care îți vor binele, care din calități îți apreciază cel mai mult.
  2. Nu te mai compara cu alții. Azi, acum. Nu duce nicăieri.
  3. Expune-ți frumusețea și investește timp și dedicație în aceasta. Cumpără parfumul care se potrivește personalității tale, investește într-o rochie în care ai vrea să dansezi, pur și simplu profită de farmecul tău interior.
  4. Acceptă ceea ce nu poți schimba. Nu toate din noi pot fi blonde cu picioare lungi, dar aceasta nu înseamnă că e ceva în neregulă!
  5. Lucrează asupra la ceea ce poți schimba, dar lasă-ți intenția să fie iubirea de sine în locul luptei de a câștiga recunoștința lumii.

Ia aminte! Există doar una ca Tine - Tu!

Sfaturile noastre pentru a-ți întări respectul de sine:

  • • Rujul roșu sau lacul de unghii: funcționează la fel de bine ca rochia roșie. Dacă e prea mult pentru tine, începe cu unghiile.
  • • Nu uita de postură: spatele și umerii lăsați nu te vor face să arăți mai bine. Nu trebuie să fii rigidă ca o planșă. E suficient să stai dreaptă.
  • • Aroma potrivită îți stimulează mereu încrederea în sine. Aromele citrice și florale, în special nu foarte dulci, stimulează și te alimentează. Încearcă noua apă de parfum Eve Truth și află cum se manifestă asupra personalității tale!