Moldova
    |         |         |    
Vegan_face_care

Îngrijirea tenului cu produse vegane: descoperă inovația noastră, Distillery!

Dieta vegană și produsele cosmetice sunt cele mai mari două tendințe recente, care au scop ecologic și cel de cercetare a îngrijirii naturale a tenului. Aceste tendințe au dus la apariția celei mai recente game vegane Avon – Distillery, cu 100% produse naturale. Despre ce e și de ce ar trebui să urmăm această tendință?

Lumea în care trăim continuă să ceară atenția și conștientizarea noastră. Alegerile pe care le facem ne influențează nu doar sănătatea și viața, ci și condiția planetei pe care o vom lăsa copiilor noștri, și calitatea locului în care vor trăi. Iată de ce tot mai multe personae acordă atenție mai mare alegerilor consumatorului și își doresc să se opună poluării mediului, care este dăunătoare tenului nostru, întregului ecosistem și nouă înșine.

Ce este veganismul?

Veganismul a început să se dezvolte acum câțiva ani. S-a estimat că numărul anual al persoanelor care decid să treacă la dieta vegană sau semi-vegană se dublează. Veganismul este o alegere a dietei, dar și a modului de viață, grija față de planetă, ecologie și sănătatea noastră.

Veganii nu exclud din alimentația lor doar carnea, ci și toate produsele de proveniență animală, care includ lapte, brânză sau ouă.

Veganismul nu se limitează doar la ceea ce ai în farfurie, ci include de asemenea produse cosmetice vegane sau cel puțin produse cu mai puține ingrediente nocive. E greu de imaginat un vegan care ar purta încălțăminte din piele sau blană naturală.

Ce sunt produsele cosmetice vegane?

Spre deosebire de alegerea alimentară, decizia referitoare la produsele cosmetice nu-i chiar atât de definită. Ce înseamnă produse cosmetice vegane? Pentru producerea cosmeticelor foarte rar se folosesc componente de origine animală!

Produsele cosmetice vegane sunt produsele care includ doar ingrediente naturale și mai mult decât atât, nu sunt testate pe animale. Procesul de producere al acestora ar trebui să fie cât mai ecologic posibil, și nu ar trebui să conțină nici un conservant, cum ar fi parabenii, protecția solară chimică sau uleiurile minerale.

Distillery: de ce să alegem îngrijirea vegană a tenului?

Am subliniat importanța îngrijirii tenului de-a lungul anilor. Starea tenului tău, sănătatea lui și vârsta sunt influențate de îngrijirea zilnică.

Chiar și cel mai meticulos machiaj nu poate acoperi un aspect tern, ochi umflați, cearcăne și alte imperfecțiuni. Iată de ce îngrijirea tenului e atât de importantă.

Gama Distillery conține produse cosmetice naturale pentru îngrijirea zilnică a tenului. Nu sunt doar vegane, nu conțin nici alcool, parfumuri, agenți patogeni sau alergeni.

De ce ar trebui să încerci îngrijirea vegană și să trăiești conform acestei tendințe?

Dacă visul tău e să te reîntorci la natură și la o viață plină de sens, fără grabă, alegerea unui produs cosmetic trebuie să devină primul pas spre schimbarea obiceiurilor.

Aceasta-i suma alegerilor noastre mici care schimbă lumea și pe noi înșine.

Produsele cosmetice din gama noastră vegană, Distillery, conțin nu doar o mulțime de ingrediente naturale, dar și eficiente și puternic concentrate; au fost testate clinic, deci, știm că sunt eficiente și nu cauzează reacții alergice.

Tot ce este mai aproape de natură și are o compoziție mai simplă, are un impact enorm în îngrijrea tenului! Nu trebuie să complicăm lucrurile: formulele simple sunt cele care funcționează! Aceasta-i regula de care trebuie să ținem cont nu doar în domeniul frumuseții, ci și în general, în viața de zi cu zi.