Moldova
    |         |         |    
TTA_celebrate_15th

TTA sărbătorește 15 ani! Cum s-au schimbat cele mai bune parfumuri Avon de-a lungul anilor?

TTA (Today Tomorrow Always) este una dintre cele mai senzuale și preferate colecții de parfum by Avon. Ce a făcut această compoziție atât de reușită și de ce TTA este adesea numită aroma iubirii?

„Cine s-ar fi gândit, AVON `Today Tomorrow Always’ are 15 ani!” - a spus Olivier Cresp, creatorul parfumului. TTA cuprinde o vastă familie de parfumuri pentru Ea și pentru El. Un cuvânt care descrie compoziția este dragostea: excitantă, pasională, hipnotizantă. La fel ca parfumurile TTA!

Cum a evoluat parfumul de-a lungul anilor?

Avon Today Tomorrow Always - conexiunea Neroli

Parfumul TTA a fost creat în urmă cu mulți ani și a trecut prin multe variații, dar toate au o notă comună: mirosul uleiului de Neroli.

Uleiul de Neroli, obținut din floarea de portocal amar, este cunoscut în lumea parfumierilor încă din Evul Mediu. Parfumul nu numai că este seducător și încântător, ci are și calități de aromaterapie. Specialiștii dovedesc că uleiul de Neroli îmbunătățește starea de spirit, calmează nervii, relaxează și crește încrederea în sine.

111

Ştiai că?

Floarea de portocal amar– se consideră simbolul purităţii, fertilităţii şi a iubirii eterne

Ce este interesant, pentru a obține 1 kg de ulei Neroli utilizat în parfumerie, este nevoie de peste 1000 kg de flori de portocale amare! Din acest motiv, această componentă este atât de prețioasă și de prețuită.

Trebuie să menționăm și autorul acestor arome excepționale!

Olivier Cresp este o vedetă printre parfumeri. A creat pentru cele mai bune mărci din lume, inclusiv Dior, Dolce & Gabbana și Versace. Cei care s-au îndrăgostit de TTA-ul lui Avon confirmă că a făcut imposibilul: a înțeles esența iubirii și a capturat-o într-o sticlă de parfum mic.

Istoria Today Tomorrow Always

„A fost odată” - așa încep multe basme. Istoria parfumului TTA reflectă o astfel de poveste și are același început. Primul parfum din colecție a fost ca o primă privire în ochi - plină de anticipare și curiozitate - când nu avem nici cea mai mică idee la ce să ne așteptăm. Următoarea versiune descrie momentul în care te-ai îndrăgostit, iar cele din urmă versiuni povestesc iubirea matură și cum să te bucuri de ea. Uleiul de Neroli este nota comună pentru toate aromele, dar putem observa şi esența de paciuli, trandafir și lămâie în unele dintre ele.

Cum se schimbă iubirea în timp? Devine mai expresivă pe măsură ce evoluează și devine și mai prețioasă. La fel se întâmplă și cu parfumurile TTA.

"Mi-am dat seama că un parfum frumos nu trebuie să fie complex", spune creatorul de parfumuri Olivier Cresp, - O idee simplă poate fi realizată prin cele mai frumoase ingrediente și poate transmite o încântare senzuală și plină de emoții. "

111

TTA Celebrate

Noua compoziție din seria TTA aduce și mai multă căldură şi senzualitate. Versiunea pentru Ea e compusă, în afară de uleiul de Neroli, din note citrice, tuberoză și rășină balsamică. Versiunea pentru El este compusă din bergamotă, lavandă, vanilie și accent de mosc de stejar.

Ingredientul comun, Neroli, îl face o alegere perfectă pentru un cuplu care dorește să-şi evidențieze individualitatea, precum și comuniunea.

„Am găsit inspirație pentru colecția TTA pe străzile Parisului, urmărind cuplurile de îndrăgostiți, bucurându-se de fiecare moment împărtășit - spune Olivier Cresp. Așa au apărut aromele care întruchipează dragostea. După 15 ani, noul parfum Celebrate se alătură colecției, evocând fericire, încântare și acei ochi sclipitori pe care i-am văzut în cuplurile îndrăgostiți. "