Moldova
    |         |         |    
Summer festivals and the festival look

Festivalurile verii și ținutele de festival: un adevărat must-have al acestei veri!

Festivalurile verii, concertele și evenimentele în aer liber au devenit deja o parte componentă a acestui sezon, și nu doar în Europa. Unde ar trebui să mergi și ce să porți? Care-i stilul ce ne va însoți următoarele câteva luni?

Sezonul festivalurilor începe deja în mai, dar câștigă amploare doar în a doua jumătate a lunii iunie. Sărbătorește întreaga Europă. Poți călători departe sau în împrejurimi, dar ar trebui să găsești câte ceva pentru tine în majoritatea locurilor. Varietatea de evenimente – scopul lor, preferințele muzicale și publicul țintă – e foarte vastă.

Festivalurile 2019 – vedere de ansamblu

1. Îți poți începe vara în Croația: pe 20 iunie are loc Festivalul Spring Break Island pe insula Pag. Organizatorii promit distracție în cele mai bune cluburi, plaje minunate și o mulțime de adrenalină, festivalul având și concursuri sportive. Mai multe detalii aici.

2. Îți recomandăm să mergi la Festivalul Open’er la începutul lunii iulie. Festivalul a atras mulțimi de entuziaști ai muzicii bune pentru a vizita Gdynia și Marea Baltică. Evenimentul este unul într-adevăr remarcabil, și în acest an o poți vedea pe Lana del Rey, Traviss Scott și The Strokes. Mai multe detalii aici.

3. Nu știi nimic despre distracție dacă n-ai vizitat Marbella vara! Festivalul Starlite Marbella e un eveniment de anvergură și durează întreaga lună. În acest an, o mulțime de artiști și-au anunțat deja participarea, cum ar fi Sting, Eros Ramazzotti și Beach Boys. Dacă nu ți-e teamă de mulțime și prețuri mari, ar trebui să te gândești la ideea de a-ți petrece vacanța în Spania.

4. Dacă simți că Spania e prea fierbinte, ar trebui să te gândești la Danemarca, locul festivalului Rosklide. Festivalul Roskilde este unul din cele mai mare festivaluri de rock. Primul a avut loc în 1971 și a găzduit 32 de formații, majoritatea din Danemarka. În 2005, au fost invitate mai mult de 150, printre care cele mai mari vedete ale rock-ului internațional. Acest an pare a fi unul foarte promițător. Mai multe detalii aici.

5. Pentru august, îți sugerăm Budapesta cu Festivalul Sziget. La acest eveniment poți prinde vederi spectaculoase, și în acest an va găzdui giganți internaționali așa ca Ed Sheeran, Florence + The Machine și Post Malone.

Care sunt tendințele în materie de look de festival în această vară?

Contrar părerilor populare, lookul de festival nu se schimbă atât de mult de-a lungul timpului. Până la urmă, e vară, e cald și vrem să ne distrăm și să lăsăm impresii. Cu toate acestea, mai presus de toate, pur și simplu vrem să ne simțim comode.

La ultimul festival din 2019 Coacella Valley Music and Arts, un eveniment susținut în fiecare an în California, cel care lansează moda de vară în Europa, boho a fost stilul dominnant.

Ce ar trebui să iei cu tine la festivalurile de vară pentru a fi în tendințe fără să devii o victimă a modei?

  • Rochiile confortabile, aerisite sunt în tendințe în această vară; poți folosi accesorii naturale și încălțăminte comodă
  • Dacă dorești să porți pantaloni, alege panatlonii scurți cu un top
  • Să nu te incomodeze elementele impesionante; franjuri, inserții din materiale contrastante și genți de designer- toate acestea sunt în vogă!
  • Accesoriile completează compoziția unei ținute de festival: bijuterii, brățări, ochelari de soare - aceste detalii nu sunt mai puțin importante decât întreaga stilizare.

Poți găsi o mulțime de inspirații pentru look de festival pe Pinterest.

Aromele de festival

Îmbrăcămintea și accesoriile nu înseamnă totul. E dificil să-ți imaginezi vara fără parfum, acest retuș final. Ce oferă designerii în această vară?

Seducătorul și hipnotizantul Eve Alluring cu nuanță de portocală Neroli, elixir din fructe roșii, cât și lemn de santal și mosc sau Apă de toaletă Eau de Bouquet în două versiuni, versiunea mai ușoară se potrivește perfect stilului boho. Pentru el, designerii recomandă sălbaticul și extravagantul Wild Country.

Parfumurile rămân cu noi mai mult decât alte impresii senzuale. E înțelept să le alegem cu aceeași atenție cu care ne creăm ținuta și machiajul.

SFATUL NOSTRU: Nu orice parfum acționează minunat ziua și seara. E bine să schimbăm parfumurile la fel cum ne îmbrăcăm pentru o seară specială. Asigură-te că ai cel puțin trei sticle de parfum și jonglează cu ele la fel cum o faci cu accesoriile! E o idee bună de a profita din ofertele speciale, cum ar fi cea cu Eve Alluring: dacă cumperi acum, sticla va fi mai mare decât cea obișnuită!

Machiajul de festival

Machiajul de festival ar trebui să fie persistent mai întâi de toate, dar în afară de aceasta, putem purta orice. Bineînțeles, îți recomandăm să-ți asortezi machiajul cu hainele. Nu uita că festivalurile de vară sunt sărbători de distracție, confort și relaxare.

Cele mai în vogă tendințe de vară în materie de machiaj

  • Stilul boho: o compoziție de nuanțe naturale cu sclipici și un strop de nebunie
  • Culori vii pe pleoape; în cele din urmă, ceva mai mult decât un simplu mat
  • Creioanele cu ștampile pot fi folosite nu doar pe față, ci și pe claviculă, spate și umeri
  • Sprâncene pronunțate puternic
  • Buze de impact: poți purta orice. Poți alege nude, dar și violet dacă dorești.

Vara e timpul pentru distracții. Poți improviza și în materie de machiaj!

Must-have de Festival

Ai deja biletul, planuri și primele idei despre lookul tău de festival. Doar să nu uiți să iei cu tine la festival cel mai important lucru: o gașcă minunată și umor bun. Nu uita de siguranță, fă-ți planuri care să includă cazare, transportare și logistica întregii călătorii. Imediat ce te asiguri de toate astea, unicul lucru care îți rămâne e să te distrezi pe măsură.

Să ai o vară minunată!