Moldova
    |         |         |    
Spring perfume

Cum îți alegi parfumul de primăvară?

Atunci când primăvara e chiar după colț, este foarte așteptată. O anticipăm, îi căutăm semnele, urmărim prognoza meteo și scoatem haine mai subțiri din dulap împreună cu rochiile înflorate. Iarna, în special cea europeană, poate fi gri, sumbră și depresivă. Acesta-i motivul pentru care așteptăm cu nerăbdare anotimpul mai cald, primele frunze verzi pe copaci și razele soarelui.

Deși nu putem influența vremea, putem invoca atmosfera primăverii. Cum? Cel mai ușor e să folosim parfumul!

Lucrurile pe care le poate face parfumul sau magia din sticluța de parfum

Înainte să alegem, e o idee bună să e ne amintim puțină teorie și fapte. Aromele și parfumurile sunt cunoscute de mult timp, și e greu să supraestimăm influența lor asupra psihicului uman, stărilor și abordării față de ceilalți.

Vă amintiți renumita carte Parfumul? Aroma poate evoca emoții extreme, și conform cercetărilor e unul din cei mai puternici declanșatori ai memoriei.

Unele lucruri ne afectează starea de bine și modul în care alții ne percep mai puternici decât aromele.

Iată de ce e mai bine să-ți alegi conștient parfumul în așa fel încât să profiți de cele mai bune proprietăți ale sale.

Ce face parfumul de primăvară perfect?

Parfumurile, la fel ca și hainele, au diferite versiuni. Ne îmbrăcăm diferit atunci când mergem la întâlnire sau la plimbare. Parfumierii înțeleg foarte bine modul în care aroma aleasă de noi este influențată de diferiți factori așa ca vremea, sezonul sau activitățile pe care le întreprindem într-un anumit timp.

Primăvara și vara, parfumurile diferă de cele pe care le purtăm în sezoanele reci. Astfel de arome sunt mai ușoare și mai puțin saturate, dar în nici un caz nu implică o persistență mai mică!

Versiunile de primăvară oferă adesea note fructate, ușoare. E bine să ne reamintească de abundența tipurilor de flori, totuși aromele pot fi foarte diferite, și floral nu înseamnă neapărat dulce și simplu!

Parfumul de primăvară: îndrăgostește-te de Pur Blanca!

Versiunea de primăvară Pur Blanca oferă până la 5 arome unice. Pur Blanca Harmony e o compoziție de pară proaspătă și violetă și de mosc senzual. E o aromă pe care o poți purta nu doar la muncă, ci și seara sau la întâlnire.

Alte compoziții din această gamă conțin de asemenea mosc, totuși notele de bază și de mijloc sunt foarte diferite. Pur Blanca Smile evocă pară, citrus și magnolie. Pur Blanca Elegance e de asemenea ușor citrică, dar îmbogățită cu iasomie, vanilie și orhidee albă.

Întreaga gamă e o minunată ofertă de primăvară pentru femeile care iubesc să se joace cu aromele lor.

Nu aștepta primele zile călduroase - oferă-ți căldură chiar acum!