Moldova
    |         |         |    
Secterele Seductiei

Arta seducţiei. Află totul despre seducţie şi cum să te foloseşti de ea.

Dacă am fi cunoscut secretele seducției! Ciudățenii care fac o inimă să bată mai repede și să invite niște fluturi în stomac! Aşa cum ni se întâmplă, putem folosi aceste cunoștințe, cel puțin parțial. Cum să faci să te pierzi în simțuri şi să simți căldura vierii în inimă?

Soluția este destul de simplă și nu include poțiuni magice sau romantice, ci mai degrabă profită de ceea ce avem deja. Cele 5 simțuri: văzul, auzul, mirosul, gustul şi mecanorecepţia -toate ne pot face să tremurăm de emoții. Și aceasta nu se referă doar la timpul de vară, ci și la relațiile stabilite în timp!

Cum să reaprinzi flacăra? Cum să trezești fiecare simț?

1. Văzul. Ce vedem?

Nu doar bărbații au acest simț dezvoltat! Noi, femeile, de asemenea atragem atenția la ceea ce vedem! Vrei să-ţi înnebunești partenerul să te aprecieze şi să-ţi vadă doar avantajele? Sigur, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să te expui într-o manieră exagerată. Puțin mister e bine venit pentru imaginație - cu toate acestea, este esențial să nu te oprești în a acorda prea multă atenție punctelor tale slabe și să te concentrezi asupra a ceea ce-ți place și crezi că e atractiv. Vei observa cum partenerul tău sau potențialul partener va aprecia acest lucru.

2. Auzul. Ce auzim?

Îţi aduci aminte acele clipe când o șoaptă, un cuvânt sau un compliment îți dădeau aripi? Cuvintele au o putere nemaipomenită şi includ puterea seducției! Oferiți-vă cuvinte de apreciere nu doar la întâlniri sau când dansați dar chiar şi în pat! Este foarte atrăgător şi senzual pentru orice relaţie.

3. Mirosul

Mirosul are o putere miraculoasă şi deseori subapreciată! O aromă ne poate cuceri, ne poate face să tremurăm de dorință, poate reaprinde imaginația, dar poate și să ne respingă sau să ne descurajeze să cunoaștem pe cineva. Parfumurile care includ note de piele, mosc sau aromele orientale sunt asociate în cea mai mare parte cu flirtul și seducția! Acestea sunt, de asemenea, notele principale din noua serie de arome Attraction pentru El și pentru Ea. Încearcă-le şi lăsă-te sedusă

4. Atingerea

Poate fi ceva mai încântător decât o atingere blândă pe piele, un sărut subtil? Atingerea are o putere magnifică în arta seducției. Mai subtil– mai bine. Este bine să vă oferiți un timp de experiență și să vă bucurați cu adevărat de posibilitățile pe care le oferă corpul nostru. O strângere de mână delicată sau o îmbrățișare simplă dă startul!

5. Gustul

Acest simț l-am lăsat pentru desert, dar asta nu-l face mai puțin important. Gustul ocupă un loc crucial în arta seducției. Dacă dorești să seduci pe cineva, amintește-ți că poți atinge inima și prin stomac. Un pahar de vin bun și un strop de o atmosferă romantică e tot de ce ai nevoie.