Moldova
    |         |         |    
Perfect_Mascara

Mascara perfectă: mit sau realitate?

Mascara, la fel ca și rujul, e cel mai cumpărat produs cosmetic în întreaga lume. Cum a devenit un bestseller și oare e posibil să găsim mascara perfectă? Am verificat!

Știai că 7 din 10 femei nu ies din casă fără să aplice mascara? Putem sari peste fond de ten, pudră, ruj sau contur lichid, dar foarte rar uităm de mascara. De ce suntem atât de dependente de acest produs? Așa cum s-a adeverit, istoria acestui produs cosmetic e una foarte lungă!

Istoria mascarei

Aparent, egiptenii antici foloseau mascara, dar își accentuau genele, ochii și sprâncenele în alte scopuri, în afară de cele ale frumuseții: se zice că se protejau de spiritele rele. Nici istoria de mai apoi nu-i mai puțin interesantă.

Mascara a parcurs o cale lungă, și invenția rețetei moderne a durat în timp. La început, mascara avea forma unei role mici cu pomadă aplicată printr-o metodă ciudată și incomodă. Aceste probleme au condus la o căutare intensă a unei metode mai bune de accentuare a genelor fără a avea mascara peste tot și fără a curge la fiecare atingere a ochiului.

Dezvoltarea industriei cosmetice și a experimentării cu mascara se datorează cinematografiei. Actrițele din filmele vechi aveau nevoie să fie mai expresive și să le accentueze cele mai frumoase trăsături. Ochii accentuați frumos și buzele arătau bine pe marile ecrane.

111

Beneficiile mascarei

Aproape fiecare femeie are mascara în portfard, dar când întrebăm de ce și de ce această tendință nu se demodează niciodată, răspunsul necesită căutări.

Istoria de succes a mascarei se bazează pe simplicitatea folosirii ei. Produsele moderne pot fi aplicate în câteva secunde, în timp ce efectul este unul foarte puternic. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și e adevărat. Aspectul luminos și proaspăt este mereu energizant și atrăgător.

Multe femei se simt goale fără mascara, sunt obișnuite s-o folosească în fiecare zi că nu-și pot imagina lumea fără ea.

111

Cum arată mascara perfectă?

Toți au auzit de ea, dar nimeni n-a văzut-o. Ce caracterizează mascara perfectă? Majoritatea femeilor vor spune că ea face genele mai groase, lungi și le conferă o culoare neagră intensă, le separă și le curbează. E simplu? Nu chiar!

Multe produse oferă promisiuni despre efectul lor asupra genelor.

Avem noutăți bune pentru tine: noua mascara Avon 5 în 1 Lash Genius își adeverește promisiunile și depășește așteptările. E un produs perfect de machiaj al ochilor.

Ce alte soluții oferă acest produs? Nu are doar o listă cu ingrediente perfecte, dar și o perie care facilitează aplicarea machiajului pe genele superioare și inferioare.

E greu de crezut? Încearcă! Suntem siguri că îndată ce vei vedea rezultatele, te vei îndrăgosti de această mascara la fel ca și noi!