Moldova
    |         |         |    
My smart day

O zi inteligentă

În apropiere de final de an, e o perioadă perfectă pentru a da startul unei activități fizice. De data asta nu am așteptat Revelionul, dar am decis să acționez imediat, deci am să pot îmbrăca rochia mea preferată la petrecerea de Revelion care din câteva motive a devenit mai strânsă. Am o bună intenție și o motivație pe care nu doresc să o pierd. Din acest motiv am decis să am ca ajutor ceasul inteligent by Avon.

E imposibil să nu atrag atenție la aspectul estetic a ceasului. Este disponibil în 2 nuanțe: negru clasic și roz pudrat. Desigur am optat pentru roz pudrat. Pe lângă culoarea impresionantă, dimensiunea captează atenția: ceasul nu este foarte mare, amintește de un ceas obișnuit. În opinia mea este un avantaj foarte mare pentru că-l pot asorta cu o brățară pentru un aspect finisat. Ecranul negru a ceasului, luminează la atingere sau la recepționarea unei notificări.

Dar hai să o luăm de la început: Setările. Sunt foarte ușor de ajustat. Ceasul poate fi încărcat cu ajutorul unui cablu USB și sincronizat prin Bluetooth cu aplicația din telefonul tău. Aplicația WearHeath, este disponibilă pentru iOS și Android. Pentru a continua, trebuie să setezi opțiunile dorite, să selectezi numărul de pași care dorești să-i parcurgi zilnic (eu am selectat ambițios sugestia de 10 000 pași).

Vorbind de notificări - nu aveam idee că o astfel de caracteristică simplă poate fi atât de utilă! Spre deosebire de telefonul mobil, am ceasul cu mine tot timpul, deci notificările facilitează într-adevăr multe lucruri. Acum sunt sigur că nici un mesaj nu va rămâne neobservat.

Dar să revenim la funcția principală a dispozitivului, care numără pași pe parcursul întregii zile. Am fost conștientă de faptul că sportul este sănătos, dar nu am acordat suficient timp niciodată. Cine are timp pentru asta, atunci când lucrează în birou 8 ore, nu? Aici funcția inteligentă își are locul! Nu mă pot abține să nu verific mereu câți pași am parcurs deja.

Pentru a-mi atinge numărul de pași setați am început să folosesc scările în favoarea liftului. Cu cât mai mult îmi ating numărul de pași pe zi cu atât motivația crește. Am început să folosesc mai puțin transportul și să dau favoare plimbărilor până a acasă. De asemenea cea mai bună opțiune de a atinge scopul de 10 000 de pași pe zi e să fac sportul meu preferat – cumpărăturile! Plimbările prin magazine îmi adaugă câțiva mii de pași. Combin utilul cu plăcutul.

Funcția pedometru este perfectă pentru cei care doresc un sport mai intens și să urmărească dinamica distanței parcurse și caloriile consumate. Cred că am să testez și această funcție curând.

Ceasul este o jucărie care te motivează să te miști mai mult, chiar dacă e o banală plimbare. Este un cadou perfect pentru tine și pentru cei care apreciază tehnologia.