Moldova
    |         |         |    
Luxury

Luxul pe care ți-l poți permite! 3 lucruri pe care ar trebui să ți le permiți indiferent de starea financiară!

Crezi că doar cei bogați își pot permite luxul, și tu nu? Îți vom demonstra contrariul, fiecare din noi poate avea parte de lux!

Luxul nu constă din diamante și weekenduri în Seychelles. E ceea ce ne poate face speciale și demne de cea mai bună atitudine. Nu trebuie să te coste o avere! Sunt trei lucruri menționate mai jos în care merită să investești azi, mâine, weekendul următor, indiferent de starea ta financiară.

1. Timp

N-are preț și nu-i de vânzare, și totuși poate fi oferit. Uneori dedicăm timp numeroaselor probleme și responsabilități. Tindem să ne punem pe ultimul loc, rareori oferindu-ne timp calitativ. Și aceasta ar trebui să conteze cel mai mult în viețile noastre. Nu poți avea grijă de ceilalți fără a avea grijă de tine, chiar dacă consideri timpul tău un lux, trebuie să-l găsești și să-l folosești corespunzător!

Cum să găsești timp atunci când nu ai?

  • Alege corect prioritățile
  • Învață cum să spui „nu”
  • Gândește-te la tine ca la cineva de care ar trebui să ai grijă
  • Oferă-ți cel puțin un sfert de oră pe zi, dacă nu-ți poți oferi mai mult
  • Ia aminte: practica e perfectă, astfel încât după o perioadă, te vei obișnui!

2. Spa la tine acasă

Și iarăși: nu ai nevoie să mergi în Seychelles, nici să vizitezi hoteluri de lux, chiar dacă acele opțiuni par a fi agreabile. Îți poți organiza chiar tu serile luxoase în baia ta cu partenerul sau singură. Spa-ul acasă e o opțiune minunată pentru o seară cu prietenele, nu-i nevoie de vreun motiv special!

Ai nevoie de idei?

Începe cu o baie – sărurile aromate vor face magie, sau încearcă un spumant de baie: până la urmă, e visul oricărei prințese

  • Aprinde niște lumânări în baie. Stinge lumina pentru atmosferă, lumina blândă e senzuală, în primul rând, și în al doilea – chiar relaxantă
  • Agață prosoapele de încălzitor: nu-i nimic mai plăcut decât să te învelești într-un prosop cald după baie
  • Pregătește câteva tratamente de înfrumusețare și planifică fiecare pas, astfel încât să eviți haosul și graba
  • Seara de Spa ar trebui să consiste din activități plăcute: mască de față, balsam aromat și mască hrănitoare pentru păr. Lasă depilarea și îngrijirea unghilor pentru altă întâlnire.

3. Parfumurile

Trebuie să menționăm și parfumurile. Aromele au putere totală și ne pot schimba nu doar aspectul, ci și dispoziția. Câteva picături de parfum pe mâna ta te poate face să te simți cu adevărat luxoasă, chiar dacă nu ai cea mai în tendințe geantă, și chiar dacă nu planifici să mergi seara la o premieră de teatru, ci doar să ieși cu prietena ta.

Care sunt aromele cu miros de lux? E o problemă individuală și de obicei noi asociem cu luxul arome orientale, ulei de trandafir, mosc și patchouli.

Simți ceva nou? Încearcă Rare Flowers Night Orchid care tentează prin arome de orhidee neagră, gardenie aurie și aroma exotică a portocalei. Compoziția e senzuală, caldă și totuși ușoară. Vezi unde te va duce!