Moldova
    |         |         |    
How to prepare for New Years Eve

Cum să-ți faci viața mai colorată?

Cum să-ți faci viața mai colorată, și de ce e o bună idee (nu doar iarna și toamna)?

Energia pozitivă e contagioasă, și lumea are nevoie de oamenii care o emană. Dar dacă încerci puțin, viața ta va fi mai fericită, și cei din jur vor aprecia asta. Cum să-ți faci viața de zi cu zi mai colorată și de ce e o idee bună?

În viață sunt diferite perioade- unele mai spectaculoase altele mai puțin, dar indiferent de ce se întâmplă, noi putem modela reacțiile și atitudinile la experiența trăită. Optimiștii văd jumătatea plină a paharului nu cea goală. Putem folosi acest principiu în orice situație, important să o facem conștient.

Vrei ca viața ta să fie cu mai mult entuziasm, fericită și colorată? Deci să trecem la treabă! Acest lucru nu este atât de dificil, iar sfaturile pe care le-am pregătit pot fi ușor aplicate în viață. Să începem?

Fă mai multe lucruri care te inspiră

Kenzo Takada, co-autorul noului parfum Avon Life Colour, este unul dintre cei mai apreciați designeri moderni de modă. Istoria lui e un exemplu bun în ce privește modul cum să urmezi lucrurile care te inspiră și cum îți poate schimba viața.

Kenzo Takada s-a născut în Japonia, în perioada când pe departe nu era colorată. El a fost unul din cei 7 copii din familie, și toată inspirația o lua din revistele de modă a surorii lui. În așa mod vestitul designer își alimenta talentul.

La început a făcut o școală de modă, apoi a ajuns în Paris. Și-a creat prima colecție din bucăți de stofă pe care le găsea în piețele de vechituri și din stofe pentru kimono. În acea perioadă nu-și putea permite stofe scumpe. El a asortat culori, forme și texturi pe care Parisul nu a văzut până atunci, și lumea mare a modei a deschis ușa în fața lui!

Și totul a început din inspirație și culoare. Poți face la fel.

Nu lăsa fericirea să treacă pe lângă tine!

Da, simplele bucurii zilnice pot deveni plictisitoare dar totodată și foarte frumoase. Momentele de glorie, călătoriile, vacanțele nu e totul – există o mulțime de zile aparent obișnuite pe care am putea să le petrecem într-o manieră inspirațională și creativă.

Viața poate fi o artă, și tot ce facem poate deveni o parte dintr-un scenariu colorat. Dacă dorești să-ți faci zilele mult mai colorate, satisfăcătoare, inspirate și energizate- fă lucruri care să-ți aducă mai multă pasiune și frumusețe zi de zi.

Crezi că e dificil? Nu este. E suficient să experimentezi mai mult într-o manieră conștientă și să primești plăcere din fiecare zi. Din orice clipă poți face artă- că bei cafea, asculți muzică, lucrezi sau aroma încurajatoare care alegi să o porți. Încearcă și experimentează, și culorile vor apărea în viața ta.