Moldova
    |         |         |    
Chocolate Care

Îngrijirea cu ciocolată: care sunt beneficiile cacao-ului?

Deși aproape toată lumea adoră ciocolata, doar câțiva oameni sunt conștienți de faptul că principalul ingredient - cacao, cunoscut și sub denumirea de semințe a copacului de cacao Theobroma - formează un ingredient cosmetic esențial și ingenios. Cum să-l folosim și de ce ar trebui să ne aprofundăm în acest subiect?

Cacao-ul este un ingredient ordinar în zilele de azi. Toți cunoaștem că ciocolata îmbunătățește starea de bine, dar nu toți cunosc potențialul ei în îngrijirea pielii.

Semințele copacului de cacao Theobroma: proprietăți

Populația indigenă sunt familiarizați de mult timp cu proprietățile semințelor de cacao. Ei le utilizau în proceduri non-cosmetice. Semințele de cacao conțin magneziu, antioxidanți precum și alte componente capabile să neutralizeze radicalii liberi, astfel încetinind procesele de îmbătrânire și protejează pielea de factorii nocivi din mediu.

Ingredientele din untul de cacao, hidratează și regenerează până și cea mai uscată piele iar aroma sa revigorează: nu este prea dulce, nu prea amară, dar simplu- nemaipomenită.

Îngrijire cu unt de cacao: de ce să-l alegem?

Untul de cacao este un ingredient foarte hidratant și poate fi folosit pentru îngrijirea totală a corpului. Dacă ești în căutare de un amplificator de energie în această primăvară, alege acest produs!

Cremă pentru mâini

Efectiv hidratează până și cea mai uscată piele, se absoarbe rapid. Îl poți purta cu tine și să-l folosești de fiecare dată când ai nevoie de hidratare și energie instant.

Cremă universală pentru corp și față cu unt de cacao

Dacă ești în căutare de un produs universal care ar înlocui o serie de produse poți opta pentru crema universală. Nu este atât de intens hrănitoare ca unul de cacao, nu lasă senzație grasă dar hidratează eficient. Este un produs perfect de uz zilnic pentru întreaga familie.

Untul de corp cu extract de cacao

Este cu adevărat un produs must have. Acționează eficient împotriva pielii uscate și foarte deteriorate, după băile de soare. Îți recomandăm să-l folosești indiferent de anotimp. În perioada de primăvară, hrănește pielea după perioada rece de iarnă, pe timp de vară regenerează pielea după expunerea solară iar în anotimpul frumos de toamnă- îți pregătești pielea pentru schimbările din iarnă.

Balsam de buze

Buzele de asemenea sunt uscate și untul de cacao este un produs perfect pentru hidratare. Trebuie să ai mereu un balsam de buze în gentuța ta pentru cosmetice chiar dacă folosești luciu sau rujul de buze tradițional. Aplicat regulat, hidratează perfect buzele, crește elasticitatea pielii și crește durata de menținere a rujului sau a oricărui produs cosmetic aplicat.