Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Care sunt tendințele în materie de fashion în această vară? Cunoaște-le pe cele mai fierbinți!

Vrei să fii trendy în acest sezon? Încă îți mai completezi garderoba de vară și cauți îmbrăcăminte și accesorii fashion? Învață noile tendințe și recunoaște-le!

Trendul FOLK

Stilul folk, cunoscut din moda anilor 60’ continuă să fie în vogă în această vară. Nu e nimic surprinzător în acest fapt. Rochiile ușoare, motivele florale și stofele naturale sunt favoritele noastre în această perioadă a anului! Ce trebuie să faci ca să fii folk în modul cel mai eficient posibil?

Alege modele distincte, accesorii clasice în culori pământii, și nu-ți fie teamă de puțină extravaganță!

Stilul folk se potrivește oricui? Bineînțeles că da! Îmbrăcămintea ușor supradimensională e feminină, și acoperă toate imperfecțiunile siluetei. E minunată pentru fetele tinere, dar și femeile mature pot să găsească ceva potrivit!

 

Stilul Miami

Aici găsim cele mai trendy nuanțe pastelate, accesorii confortabile și modele feminine delicate. Espadrilele sunt un must-have absolut în această perioadă, dar și ochelarii cu rame clasice însoțite de genți confortabile.

Purtând acest stil, vei arăta la fel de minunat la petrecerile de vară, la ieșirile cu prietenii și la muncă, chiar dacă la locul de muncă ai un dress-code destul de strict.

Hello aventură!

Această tematică marină cuprinde haine da vară clasice în toate nuanțele de albastru, roșu și albastru-marin, și de asemenea printuri fashion marine – care pot fi îmbrăcate în fiecare zi, la oficiu și... la plajă.

Cine poate recurge la stilul marinăresc? La fel ca și în cazul stilului folk – se potrivește oricui! Cheia este compoziția corectă a modelelor care accentuează marile avantaje. Ține minte, dungile nu măresc; trebuie să știi doar cum să le porți!

Luciul metalic

Și dacă nu te atrage nici stilul folk, nici cel marin, și preferi eleganța calmă și clasică? Avem câteva noutăți bune! În acest sezon domină licărirea – și în sensul bun! Accesoriile metalice: gențile, încălțămintea, centurile, ochelarii se combină ideal cu haine elegante în una sau două culori.

Dacă în timpul verii folosești de obicei negru sau alb și eviți culorile tari, încearcă o geantă auriu metalic, un ceas sau o bijuterie care strălucește la soare.

Brățările sunt minunate ca detalii strălucitoare. Creează setul preferat și poartă-l cu diferite stiluri. Știai că așa accesorii ca lanțurile lungi te fac vizibil mai suplă și îți lungesc silueta?

Savurează fashion-ul, mixează stilurile și nu uita că vara ar trebui să experimentezi! Același lucru este valabil și atunci când alegi stilizările!