Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Stea de mare sau floare de lotus ? Treci testul nostru și află ce tip de călător ești!

Vacanța pentru tine înseamnă relaxare, contact cu natura, ruperea de la monotonia de zi cu zi, lasându-ți gândurile să rătăcească în timpul plimbărilor lungi sau respirând aerul din pădure – sau este mai degrabă un sinonim al aventurii, nebuniei, spontaneității și încercării de noi activități?Află ce tip te descrie cel mai bine: ești o stea de mare sau mai degrabă o floare de lotus? Vezi testul nostru.

Ești precum o floare de lotus

Îți place să stai într-un hamac și să prezici forma norilor care trec deasupra ta sau îți plac plimbările solitare prin pădure. Ai prefera să asculți păsările cântând, decât să te împingi prin mulțimi de-a lungul scenei unui festival de vară. Seara ta ideală este ascultând muzică calmă sau fiind însoțită de o persoană iubită într-o cabană minunată, de preferință departe de oraș, pentru a vă distanța de haos și zgomot. În timp ce ai fi acolo, nici nu te-ai fi gândit că ar fi mai bine să te întâlnești cu prietenii într-un bar. Floarea de lotus simbolizează tipul tău.

Îți dorești o vacanță departe de zgomot. Ai nevoie de liniște ca să-ți lași gândurile libere. În timpul vacanței preferi să petreci mai mult timp pe băi de relaxare, decât pe nopți nebune la disco. Dacă sunteți pe plajă, nu pentru a juca un set de volei, ci pentru a te răsfăța cu plimbări îndelungate pe malul mării. Nu uiți niciodată de protecția corespunzătoare împotriva razelor solare. Știi că este cu adevărat important, astfel că întotdeauna ai cu tine un produs cosmetic adecvat. Acesta nu este singurul element al călătoriei pregătite cu mare atenție, ai tendința de a-ți aranja cu exactitate vacanțele. Dispui mereu de un plan bine stabilit, toate rezervările și biletele indispensabile. Nimic nu te va prinde nesupravegheat. Doar o valiză cu haine universale pentru toate condițiile meteorologice. Ai putea chiar să-ți împachetezi lucrurile într-un rucsac mic pentru o scurtă evadare!

Prietenii și cunoscuții tăi sunt deseori dezamăgiți de micile tale călătorii - fiind obișnuiți să te viziteze în căutarea unor sfaturi și găsind pe cineva care mereu le ascultă confesiunile. Întotdeauna îi asculți cu nerăbdare și îi servești cu o ceașcă de ceai verde relaxant. Ești într-adevăr un suflet bun prietenilor tăi! Poate că în acest an, în loc să le oferi o ceașcă de ceai cu lămâie, mai bine propunele o călătorie spontană. Lasă-te capturat, nu te pregăti din timp- ascultă-ți doar inima. O asemenea nebunie se va dovedi a fi cu adevărat benefică pentru bunăstarea ta.

Ești o stea de mare

Și dacă tipul tău este steaua de mare? Ești spontan, plin de energie și idei nebunești. Îți place să petreci timpul în jurul prietenilor, dar îți place să întâlnești și oameni noi. Îți faci prieteni ușor în timpul călătoriilor tale, care sunt rareori planificate. Nu pierzi niciodată timp la rezervarea sau cumpărarea biletelor în prealabil. În cele din urmă, vei găsi întotdeauna tot ce ai nevoie oriunde ai merge. Doar ia valiza și pleacă!

Aventurile te așteaptă peste tot. Și nu contează că ai totul, cu excepția condițiilor meteorologice nefavorabile - cel puțin totul este plin de culoare și bucurie. Te miști foarte mult. Fiecare vacanță este plină de numeroase activități: excursie cu bicicleta, caiac, surfing, vizitarea parcului de distracții și o plimbare cu rollercoaster sau învățarea cu role – dacă încă nu ai încercat acest lucru! Camping afară? Sună grozav, vei cânta împreună cu prietenii tăi la foc. Nopțile pe o barcă în loc de hotel confortabil? Ei bine, aici sunt vacanțele!

Singura problemă cu un astfel de ritm nebun este că tinzi să uiți de unele aspecte importante. De data aceasta, în loc de băuturi energizante – împachetează un produs pentru protecția solară. Te va proteja atunci când te vei opri spontan lângă litoral și vei savura valurile mării. Un astfel de moment de relaxare îți va prinde bine. Scoateți castile din urechi. Ascultă sunetul apei. Relaxează-te, nu trebuie să alergi tot timpul. Dacă urmezi acest sfat, vei putea folosi energia în mai multe scopuri. Echilibrul este într-adevăr un lucru util. Acesta vă poate oferi cu mult mai mult entuziasm și creativitate!