Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Vara – timp pentru schimbări!

Vara, vacanța și concediul pe care l-ai așteptat atât de mult – e timpul pentru mici nebunii! Nu încurajăm nepăsarea de vacanță, însă niște schimbări vor fi benefice pentru mulți dintre noi.

Pe parcursul anului suntem un pic mai încordați și deseori atașați de ritualuri rigide. Urmăm același drum până la birou, aplicăm aceeași nuanță de ruj, folosim același parfum.

Vara este timpul potrivit pentru a spune STOP rutinei. Cine știe, ce lucruri bune se pot întâmpla, dacă vei începe să experimentezi?

Fii un pic nebună! Te întrebi de ce?

Stagnarea este sigură, dar în același timp este foarte plictisitoare și ne oprește din dezvoltare. Dacă ne planificăm viața conform aceluiași plan – nu ne mai mișcăm din loc și ne va fi și mai greu să părăsim această zonă de confort.

Vara îți poți permite mici nebunii. Nu e nevoie să lași totul și să pleci în călătorie în jurul lumii. Schimbările pot fi subtile și mici, atât timp cât vei fi inspirată și bucuroasă că faci ceva nou. Acest proces este captivant și încurajator, iar cel mai important, ne aduce emoții de lungă durată.

De ce merită să experimentezi cu aromele?

Știai că nasul tău este un organ extrem de sensibil, iar memoria olfactică este cea mai puternică caracteristică umană? Parfumul are puterea să te transporte în trecut, să întoarcă momentele incredibile, să schimbe dispoziția sau chiar atitudinea ta față de unele personae sau situații.

Dacă ai o aroma preferată, las-o acasă când pleci în vacanță. Odihnește-te și de la mirosuri. Încearcă ceva absolut nou, din altă familie de arome.

De acum încolo această aromă îți va aminti despre vară, pe care o vei putea întoarce de fiecare data când vei vrea să-i simți adierea.

Ce parfum se poartă vara?

Cu siguranță, nu există un răspuns universal. Dacă aroma ta preferată este mai degrabă un mix greoi dintre note intense, încearcă ceva mai ușor, dar la fel de complex.

Lasă-ți acasă superstițiile, alături de aromele vechi. Un parful floral poate fi îndrăzneț, iar aromele intense au note subtile și delicate.

Poți găsi combinația perfecta de vară în Luck, printre notele de citrice și lemnoase, iar o combinație de frezia, iasomie și mosc o poți simți în parfumul Far Away.

Sfatul aromat: Testează aromele dimineața, când simțurile sunt odihnite și proaspete. Folosește-te de intuiție. Dacă simți că ești atrasă de o anumită aroma – alege-o. Chiar dacă nu va deveni o poveste de iubire, veți petrece o vară minunată împreună.

Experimente? Invită partenerul să se alăture

Bărbații sunt conservatori în materie de produse cosmetice. Ei folosesc aceeași aroma mulți ani la rând sau chiar pe parcursul întregii vieți. Dacă bărbatul tău miroase la fel, încearcă să-i sugerezi o altă opțiune.

Un bărbat în vogă alege pentru vară o aroma de busuioc și ambră neagră (Black Suede Night), ianupăr, mosc și chiparos (Full Speed), sau mentă și mușchi de pădure (MAN).

Cum să-l inspiri să experimenteze? Spune-i că schimbările sunt sexy, ele au puterea de a întineri și reaprind focul în relație. Pune o aroma nouă într-o trusă cosmetică de vară și prezint-o drept un cadou pentru o ocazie specială. Dacă vei depune un pic de efort, vei fi convingătoare.