Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Rotația - cheia pentru o schimbare eficientă!

Vrei să te schimbi? Nu-ți fie frică de schimbări! Fiind deschisă la modificarea dietei, îngrijirea frumuseții sau instruire poate îmbunătăți efectiv eficiența acestora! Cum funcționeazã? Îți spunem noi!

Toți am avut de-a face cu situații imprevizibile: când ne confruntăm cu o provocare în orice domeniu al vieții, de obicei dezvoltăm un plan previzibil. Mâncăruri în perioade de timp egale, diete bine gândite, instruiri și tratamente personale. Este bine dacă să ne gândim, totuși, merită să luăm în considerare faptul că un programul invariabil ne va plictisi în scurt timp, iar în al doilea rând, este mai puțin eficient decât un plan care ne-ar oferi puțin spațiu pentru modificări.

Ce ar trebui să iei în considerare?

Rotația în dietă și formare

Știți de ce Muhammad Ali a devenit cel mai faimos boxer din istorie? Mulți oameni pretind că se datorează exercițiilor sale neobișnuite. Ali nu s-a concentrat pe pregătirea tradițională recomandată de obicei în box, dar a unit mai multe tehnici de dezvoltare diferite. A alergat, a făcut sărituri cu coarda , greutăți frecvent schimbate pe care le-a ridicat - toate acestea au dus la elaborarea unei eficiențe, a rapidității și a flexibilității fără egal.

Cercetările moderne confirmă faptul că tehnica sa intuitivă într-adevăr funcționează excelent. Vrei să fugi repede? Nu te poți concentra doar pe alergare! Dorești să arzi grăsimi? Dă corpului tău diferite forme de activitate fizică.

Același lucru este valabil și pentru diete. Pentru a îmbunătăți eficacitatea, se recomandă să se permită zile înșelătoare. Acestea sunt zilele în care uităm de salată și gustări ușoare și consumăm pizza preferată fără regrete. Dieticienii au demonstrat că chestiile mici nu numai că nu ne distrug eforturile, ci ajută la menținerea metabolismului adecvat. Totuși, este important să nu exagerați.

Rotația în îngrijirea frumuseții

Modificările funcționează excelent și în îngrijirea frumuseții. Utilizarea unui singur produs cosmetic poate reduce efectele în timp. Pe de altă parte, experimentarea constantă nu este nici cea mai bună soluție. Cum de a rezolva această dilemă? Avon a găsit o cale.

Cel mai nou tratament rotativ Anew Reversalist Infinity ANEW conține două creme. Le folosiți noaptea alternând - formula 1 care conține fitol + și formula 2 cu retinol, cunoscut ca cel mai puternic ingredient anti-îmbătrânire.

Alternați formulele în fiecare săptămână. Ca urmare a acestei reguli, precum și datorită concentrației ridicate a componentelor, pielea ta nu se va obișnui cu efectul produsului, ci va primi în mod continuu sprijin și consolidare. O astfel de abordare în îngrijirea pielii îmbunătățește și procesele regenerative naturale în epidermă. Nu vă mulțumiți cu soluții pe jumate, acționați inteligenți! Pielea ta îți va arăta recunoștința!