Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Machiaj profesional? Fă-l chiar tu!

Cu toții ne dorim ca machiajul nostru, îndeosebi la ocazii speciale, să pară absolut perfect. Este oare posibil să obținem efectul "direct din salonul de frumusețe" la domiciliu? Sigur! Tot ce trebuie să faci este să ții cont de anumite trucuri și să nu-ți fie frică să încerci!

Efectul de machiaj profesional este absolut realizabil la domiciliu, chiar dacă nu ai absolvit cursuri speciale! Aceasta nu este o sarcină atât de dificilă. Este important să respecți anumite reguli, să exersezi și să ții cont de progres, iar efectele spectaculoase vor veni cu siguranță.

Ce ar trebui să ținem minte în primul rând?

Prima regulă importantă este să ai grijă de pielea ta. Machiajul poate ascunde imperfecțiunile, dar numai o îngrijire adecvată scoate în evidență frumusețea pielii. Pentru ca machiajul să arate perfect este nevoie de o piele bine hidratată și luminoasă în regiunea faței, gâtului și decolteului. Atunci când pielea este pregătită în mod corespunzător, machiajul arată mai bine și se menține pe o durată mai mare.

Ce se aplică sub machiaj?

Aceasta depinde de tipul de piele: se recomandă să ai cosmetice, creme sau uleiuri de îngrijire a frumuseții, care să hidrateze și să hrănească pielea. Nu uita de îndepărtarea machiajului! Acest ritual simplu vă permite să vă ridicați dimineața cu o piele bine odihnită!

Avem nevoie de accesorii în afară de cosmetice?

Da - un burete va fi perfect pentru aplicarea fondului de ten, în timp ce aplicarea fardului de ochi, a pudrei, a fardului de obraz, precum și amestecarea acestora , necesită perii speciale. Aceste accesorii permit aplicarea corectă a produselor cosmetice și îmbunătățește considerabil rezultatul final. Dacă ne dorim un efect profesional și "direct din salonul de frumusețe" uite, este recomandabil să achiziționați astfel de accesorii sub formă de seturi. Corespunzător păstrate, acestea o să vă prindă bine mai mult timp!

Ce este trendy în machiaj în acest sezon? Cum să obții machiajul cu aspect strălucitor și ușor al pielii?

Pielea bine îngrijită, bronzată și iluminată rămâne trendul fierbinte al verii. Un astfel de efect poate fi obținut cu ajutorul unui iluminator și a unui bronzer și nu este deloc complicat! Aplicați iluminatorul pe vârfurile pomeților, mijlocul nasului și deasupra buzei superioare. Aplicați bronzerul sub pomeți. Iluminatorul și bronzerul pot fi de asemenea folosite pentru a ilumina linia decolteului sau chiar pentru a mări optic bustul! Acest efect se merită încercat, deoarece rezultatele sunt într-adevăr extraordinare!

Ce altceva trebuie să ții minte?

Evident, machiajul perfect nu poate fi creat fără gene lungi și dense. Puteți obține acest efect prin lipirea genelor artificiale sau prin folosirea unui rimel corespunzător care prelungește genele frumos. Puteți aplica rimelul de câteva ori. Sprâncenele corectate și accentuate completează în mod ideal machiajul ochilor. Astfel de rezultate pot fi obținute prin folosirea de ceară și fard pentru sprâncene.

Ești gata pentru seara cea mare!

Nu este așa de dificil, nu-i așa? Finisează machiajul perfect cu buze frumoase, senzuale și unghii în culori puternice, intrigante. Vă recomandăm să folosiți lacuri de unghii de bună calitate care dau un finisaj intens, lucios, pentru a vă putea bucura de manichiură pentru multe zile.