Moldova
    |         |    
BSP_peace_love

Peace&Love Attitude

Parfumier: Olivier Gillotin

Olivier Gillotin„De ce parfumeria? Deoarece aromele te pot face să visezi, te pot scoate din ordinar și te pot purta în lumea propriei fantezii.” Visurile lui Olivier Gillotin și amintirile sale aromate sunt legate strâns de locul său de naștere, o regiune în nord-vestul Franței celebră pentru coasta spectaculară și orașul medieval. El își poate aminti cu exactitate mirosul dulce-amar de gălbenele din grădina bunicului sau mirosul sărat al algelor folosite ca îngrășăminte pe câmpurile din apropiere. În calitate de parfumier, Olivier tinde să recreeze experiențe similare pentru cei care îi poartă parfumurile. Are un stil rafinat și modern, dar mai presus de toate, îndrăzneț și inventiv.

despre peace and love

1. Ce vă inspiră să creați ?

Atunci când creez, mă gândesc la o emoție pe care vreau s-o redau și mă provoc la noi abordări.

2. Și în legătură cu Peace&Love Attitude?

Fiecare are alegerea să fie diferit, să fie un erou și să schimbe lumea. Parfumul a fost creat cu gândul la această atitudine pozitivă, de a savura clipele frumoase din viață și de a celebra lucrurile mărunte.

3. De ce acest parfum e special/unic?

Acest parfum e unic deoarece combină prospețimea optimismului cu bucuria vieții. Un amestec vibrant de citrice și un buchet floral feminin, o atingere delicată de pina colada și o bază caldă de mosc și vetiver.

4. De ce-i atât de special parfumul pentru dvs.? De ce sunteți mândru de această aromă ?

Crearea Peace&Love Attitude a fost o responsabilitate mare. A fost o provocare să creez aceasă balanță dintre lumea pozitivă și atitudinea ușoară față de viață. Rezultatul a fost o aromă tânără, modernă și minunată! Perfectă pentru această generație implicată.

Denumirea parfumului: Peace & Love Attitude Categoria citric-floralăBERGAMOTA

categoria citric-florala

Vedeta citricelor în parfumerie, acest fruct mic de origine italiană e cunoscut pentru gustul său plăcut zemos. Faptul că-și trage originea din Sicilia și Calabria, bergamota conferă aroma radiantă și picantă parfumului. Esența de bergamotă este obținută prin presarea la rece a cojilor fructului.

FLOAREA DE PORTOCAL

Asociată deseori cu norocul, floarea de portocal e apreciată pentru aroma sa florală intrigantă. Copacul de portocal își are originea în India și China, florile sale albe emit o aromă florală și senzuală asemeni mirosului de miere.

MOSCUL

Moscul conferă transparență și strălucire parfumului. E unul dintre rarele ingrediente care este subtil și intens în același timp, lăsând o amprentă caldă și plăcută pe piele.