Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Nu dispui de timp liber? Ai grijă de pielea ta într-o clipă!

Să fim onești: cu toții ne dorim să avem pielea perfectă, dar nu dispunem mereu de timp pentru tratamente sau o îngrijire avansată. Avon a pregătit o noutate pentru a răspunde acestei nevoi!

Cosmeticele multifuncționale reprezintă cea mai tare tendință din ultimii ani. Rujul nu trebuie să ofere doar culoare și formă buzelor, ci și o îngrijire corespunzătoare. Avem așteptări similare și de la cremele antirid.

Acestea trebuie să acționeze rapid și nu numai să îmbunătățească starea pielii și să corecteze imperfecțiunile, ci și să fie drept bază pentru machiaj și să sporească tonul pielii. Este oare posibil?

Cremă 3 în 1? Da!

Nu este nimic greșit în a experimenta, dar încercările pot fi uneori periculoase. Una dintre cele mai mari greșeli de frumusete ține de îngrijirea necorespunzătoare și suprasolicitarea cosmeticelor de zi cu zi. Ne dorim să obținem cele mai bune efecte, dar rezultatele pot fi deloc satisfăcătoare.

Dacă pielea noastră pare a fi mai degrabă mediocră, în timp ce geanta noastră de cosmetice explodează de prea multe produse- este timpul să luăm o pauză. Mai mult nu întotdeauna înseamnă mai bine!

Noua cremă Anew Complete Renewal 3 in 1 este un produs cosmetic perfect pentru a vă ușura această sarcină. Aceasta funcționează ca o cremă anti-rid, corector, și cremă BB. Dacă nu aplicați un machiaj complex zi cu zi sau preferați un aspect mai natural, acest produs poate înlocui cu ușurință fondul de ten. Puteți obține efectul de piele perfectă dintr-o singură mișcare.

Cum funcționează?

Experiența comună ne spune că produsele multifunționale, de obicei, sunt de o calitate mai scăzută. Ei bine, nu de data asta!

Crema Anew Complete Renewal este un produs bine conceput. În primul rând, aceasta reduce ridurile și îmbunătățește fermitatea pielii datorită tehnologiei Tri-Elastinex. În al doilea rând, corectează imperfecțiunile, dispersează lumina pentru a netezi optic pielea, ascunde ridurile, și minimizează vizibilitatea porilor. În final, crema uniformizează nuanța tenului și oferă treptat o culoare sănătoasă pielii.

Toate acestea într-un singur pas de îngrijire! Acestea sunt efectele tehnologiei AVON Multi-Blur. Trebuie să experimentezi acest lucru - desigur, pe propria piele!

Ține minte că astăzi ai grijă de felul în care pielea ta va arăta în 10 sau 20 de ani. Nu trebuie să neglijezi acest lucru.

Începe revoluția multifuncțională cu noua cremă Anew și bucură-te de o piele frumoasă, netedă și fără riduri! De acum încolo!