Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Cum să te ții de rezoluțiile din noul an?

Fă-ți rezoluții la început de an și ține-te de ele! Mai jos găsești cea mai bună strategie pentru a urma rezoluțiile din noul an!

Centrele de fitness sunt pline în ianuarie și februarie. Dacă una din rezoluțiile pentru noul an este „să începi să exersezi”, uită de abonament! Îți vom împărtăși câteva trucuri cum să te ții de rezoluțiile din noul an.

Focusează-te pe un singur lucru

Ai dori să-ți schimbi viața cu ajutorul unei baghete magice. Vrei să devii mai slabă, mai sănătoasă, să ai un job mai bun, mai mult timp pentru hobby și să înveți lucruri noi. Lista cu rezoluții pentru noul an poate fi interminabilă. Dar totuși, dacă îți dorești cu adevărat să-ți atingi orice scop, focusează-te pe un singur lucru! Lasă restul pentru mai târziu. În cele din urmă, vei face rezoluții și în următorul an!

Împarte obiectivul în mai multe sarcini

Vrei să slăbești? Acționează metodic. Notează-ți pe hârtie dieta și exercițiile, apelează la un dietitician pentru consultație. Planifică-ți acțiunile pentru câteva săptămâni și nu exagera de la început. În fiecare săptămână ar trebui să slăbești câte jumătate de kilogram dacă vrei să termini dieta după ce atingi greutatea dorită. Sălile de sport sunt pline la început de an. Nu-ți irosi timpul stând la coadă pentru o bandă de alergare! Începe să exersezi acasă, înțelege-te cu prietenele să ieșiți la alergat sau să faceți plimbări lungi – e o metodă bună de a începe!

De ce ai nevoie pentru exersare?

Încălțăminte 2749 0 Rucsac confortabil 4790 2 Geantă mare de sport 4791 0 Cântar 2278 0

Dacă scopul tău e să încerci un nou hobby, adună informații, întreabă alții care au aceeași pasiune ca tine, verifică de ce ai nevoie. O astfel de abordare, cu planificarea și realizarea treptată a următoarei sarcine, garantează succesul.

Dacă ai ca scop să devii mai organizată și mai calmă, planifică cum să faci asta și alege lucrurile care te pot ajuta: genți organizatoare, carnete și neapărat – o geantă nouă!

4476 8 4488 3 4763 9 3329 0 4412 3

Împărtășește-ți rezultatele!

Când am început să alerg, m-am lăudat cu aceasta pe Facebook. Am primit multe complimete de la prietenii mei care m-au rugat să le scriu când nu voi mai avea motivație. Și am ajuns la acest moment chiar după două săptămîni. Prietenii mi-au oferit un sprijin rapid și drăguț, și unii chiar mi-au sugerat că și-ar dori să alerge cu mine!

Dacă vrei să continui, spune-le oamenilor dragi și prietenilor ce scopuri ai. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor când simți că renunți. Nu împărtăși doar succesul, ci și eșecurile, care pot să ți se întâmple. Va fi mai ușor să treci peste având pe cineva alături.

Poți să lași și notițe cu obiectivele tale în diferite locuri din casă, ca să-ți amintești mereu pentru ce lupți.

Nu-ți fie teamă s-o iei de la capăt, și răsplătește-te pentru fiecare succes!

Cel mai important e să ai dorință. Dacă eșuezi prima, a doua sau a treia oară – e foarte rău! Dar poți întotdeauna să setezi o nouă rezoluție, nu doar în ianuarie. Nu fi foarte dură cu tine însăți, analizează-ți scopurile – poate scopul tău e prea mare? Sau poate nu ți-ai planificat bine acțiunile? Abordează-ți eșecurile fără rețineri. Notează-ți și celebrează orice succes!

Răsplătește-te uneori. Fie încerci să slăbești și te ții de rutina exercițiilor sau înveți o limbă nouă, meriți mici recompense.

Avem o listă cu produse din Broșura 1 care pot servi ca mici recompense.

Crema Avon Care 3458-7 Cercei 4868-6 Ruj Luxe 6407-1 Set de stilizare a sprâncenelor 0270-9 Lac de unghii 1587-5 Creion contur 1441-5

Când acțiunea devine un obicei

Începuturile sunt cele mai dificile, după care, orice devine mai ușor – e puterea obișnuinței! Trebuie să fii persistentă chiar dacă treci prin crizele apărute la început. Jurnalistul Charles Duhigg a descris situația aceasta în cartea sa Puterea obișnuinței – conform lui, ai nevoie de cel puțin 21 de repetări ca să consolidezi o nouă obișnuință. Există șansa ca după 21 zile de exersări dimineața să te trezești fără efort fără să-ți dai seama cât de rapid aranjezi totul ca să faci câteva exerciții. Noile obișnuințe îți pot schimba viața, și asta e ceea ce-ți dorești!

Baftă!