Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Cum să îngrijești tenul matur?

Cu toții dorim să ne bucurăm de un ten sănătos și luminos. Din nefericire, odată cu trecerea timpului, starea pielii se înrăutățește, iar procesele naturale de îmbătrânire ne îndepărtează mai departe de realizarea acestui vis.

Nu trebuie să fie așa! Îngrijirea tenului matur o protejează de schimbările nefavorabile legate de trecerea timpului oferindu-i aspect frumos și proaspăt. Cum să obținem acest lucru?

Ten luminos în doar 3 pași simpli

Tenul matur nu este unul problematic, cum ar fi, de exemplu: predispus la acnee, uscat, mixt sau sensibil. Acest tip de ten se dezvoltă în timp. Ridurile vizibile şi depigmentarea tenului apar treptat, în timp ce conturul feţei suferă modificări. Acestea sunt doar câteva caracteristici ale tenului matur, care, odată cu înaintarea în vârstă, devine mai subţire, uscat şi aspru, îşi pierde din fermitate şi elasticitate. Sună familiar?

Acest proces are loc deoarece producerea de colagen scade cu vârsta, ca efect are loc încetinirea considerabilă a metabolismului celular şi capacitatea de regenerare a celulelor. Pielea devine rapid deshidratată şi asimilarea substanțelor nutritive devine mai lentă. Alţi factori adiţionali care afectează starea pielii sunt dietele necorespunzătoare, greșeli în îngrijirea tenului sau stilul de viaţă care nu asigură organismul cu suficient somn şi activitate fizică, dar este abundent în stres. Din acest motiv, îngijirea tenului matur necesită acţiuni complexe de prevenire.

3 paşi către un ten tânăr şi sănătos

Sunt 3 paşi simpli care trebuie de reţinut şi urmăriţi dacă doreşti un ten luminos şi tânăr: curăţare, hidratare şi regenerare

Pasul 1: Curăţare

Pentru tenul matur foloseşte un gel de curăţare anti-îmbătrânire cu ingrediente corespunzătoare, care pot îndepărta eficient impurităţile şi pregăti pielea pentru tratamentul ulterior. Spuma uşoară, laptele de curăţare sau apa micelară pot servi ca soluţie pentru ritualul tău de curăţare de dimineaţă şi seară. (Anew 3in1 antiaging şi altele)

Pasul 2: Hidratare

Pasul următor, asigură-te că ai o hidratare corespunzătoare. Dimineaţa curăţă faţa şi aplică o cremă ce conţine factor de protecţie UV care luptă împotriva razelor solare, de asemenea conţine antioxidanţi şi agenţi de hidratare care previn îmbătrânirea pielii.

Alegerea perfectă pot servi creme hrănitoare care pe lângă hidratarea pielii şi prevenirea formării ridurilor sunt bogate în vitamina A,C,E, şi retinol (care oferă fermitate, elasticitate şi ajută la reînoirea pielii), alge sau acid hialuronic. Seara încearcă cremele şi serurile mult mai concentrate care conţin ingrediente active ce stimulează regenerarea pielii pe parcursul nopţii.

Pasul 3: Regenerare

O abordare inovatoare privind utilizarea substanțelor active (cum ar fi retinolul și acidul glicolic) în lupta împotriva semnelor avansate de îmbătrânire este o adevărată revoluție în îngrijirea feței pe timp de noapte.

Formula patentată a tratamentului rotativ ANEW (formule alternative în fiecare săptămână) care nu permite pielii să se obișnuiască cu un anumit produs, ceea ce face ca ingredientele să fie și mai puternice în combaterea semnelor deja accentuate de îmbătrânire. Tratamentul constă din două formule, cu acid glicolic și retinol, care datorită proprietăților lor de întinerire stimulează producția de colagen și elastină, sporeşte elasticitatea pielii și previne deshidratarea.

Formula cu complexul Gligolic+ hrănește în profunzime epiderma şi restabilește nutrienţii pierduţi, cu complexul Superretinol oferă fermitate pielii şi reduce vizibilitatea depigmentărilor şi ridurilor accentuate. Această formulă de îngrijire este recomandată femeilor de la 45 de ani, care au simptome vizibile de îmbătrânire a pielii.


Ştiai că?

Cercetătorii de la Avon SKIN Institute au testat tratamentul rotativ pe parcursul unui an şi rezultatele sunt cu adevărat impresionante. 90%* din femeie au confirmat efectul complet al produsului săptămână după săptămână. Conform cercetărilor, după prima utilizare pielea devine mai luminoasă, mai fină şi mai fermă. După 4 sătpămâni de utilizare, tenul este vizibil mai ferm, mai elastic, iar ridurile au un aspect mai neted!


Modul sănătos de viaţă = ten frumos!

În afară de produsele de îngrijire de asemenea încearcă nutricosmetica (suplimente nutriţioniste bogate în ingrediente vegetale care oferă fermitate şi hrănesc pielea în profunzime) şi abordează un mod sănătos activ de viaţă. Contează ce mâncăm, cât de activi suntem şi dacă acordăm suficient timp pentru somn şi odihnă.

Vrei să fii frumoasă? Acţionează inteligent!

* rezultat bazat pe un studiu al consumatorului la care au participat 115 femei