Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

My Everything Parfumul iubirii adevărate

Deschizându-se cu o explozie de bergamotă, vei fi imediat surprinsă de aroma răcoritoare de zmeură zdrobită. Ghimbirul creează un echilibru perfect între dulceața de fructe și condimentul bogat pentru un miros atrăgător, irezistibil.

Notele florale stimulează o aromă captivantă și fermecător de romantică. Trandafirul aduce o zelă încântătoare care amintește de pasiunea iubirii. Floarea de portocal radiază adăugând o prospețime ușoară parfumului. Iar iasomia emite un miros senin și senzațional.

Lemnul de santal cald, învelit în straturi de praline aduce o notă de entuziasm liniștit. Îmbietor și euforic, acest parfum este ademenitor și veșnic.

Descoperă notele cheie din "My Everything”

ESENȚĂ DE BERGAMOTĂ

Numit după orașul italian Bergamo din Lombardia, unde a fost vândut primul ulei de bergamotă, pomul de bergamotă are frunze ample cu flori albe, mici și parfumate. Uleiul esențial este obținut din coaja galben-verde a fructului rotund de bergamotă, care emană o aromă proaspătă, citrică și cu note ușor florale. Oferă parfumului un accent luminos și radiant.

TRIO DE TRANDAFIRI

Un amestec atrăgător de flori captivante, trio de trandafiri, este o combinație de flori feminine care lasă o impresie veșnică și ademenitoare. Trei soiuri de trandafiri au conferit strălucirea și bogăția petalelor sale acestui parfum: muguri de trandafiri din Turcia, infuzie de trandafir din Grasse și trandafirul iconic bulgar.

PRALINE

Bogăția acestui gourmand preamărește aroma finală a acestui ingredient. Formate din zahărul brun, dulce și crocant, notele de praline oferă un aspect dulce, senzual, ademenitor.