Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Avon Imari Elixir – parfumul care seduce

Vă puteți imagina un parfum care combină în sine toate contradicțiile posibile? În același timp - cald și rece, fin și precis, sofisticat și îndrăzneț. Un astfel de parfum este Imari Elixir - aroma absolut seducătoare!

Aroma sa este una dintre cele mai misterioase și în același timp subestimată. Ceea ce mirosim ne influențează la fel de mult ca și ceea ce vedem sau auzim, de multe ori în mod inconștient. Aceasta se referă la locul de muncă și viața privată, și în mod deosebit... la iubire.

Se pretinde că oricine posedă folosirea abilă a mirosurilor ar fi maestru în arta seducției. Să verificăm dacă acest lucru funcționează!

Imar: Lasă-te sedus

Noul Imari Elixir este un parfum plin de mister și pasiune . Rămâne pe piele ore îndelungate și se modifică în timp, dezvăluind note noi, fascinante.

Notele dominante sunt cele de mure și mere verzi, urmate apoi de cele de trandafir, iasomie și patchouli. Vanilia dulce este nota culminantă a acestei compoziții. Vă puteți imagina o combinație de arome mai atrăgătoare?

Cui îi este destinat Imari Elixir?

Imari Elixir este un parfum dedicat femeilor senzuale și încrezute în sine, care nu se tem de feminitatea lor și se bucură profitând de ea. Dacă te simți fermecătoare, frumoasă, senzuală, dacă dorești să amplifici aceste calități ale personalității tale, atunci acest parfum este pentru tine!

Imari Eixir funcționează perfect pentru o seară elegantă, cu lumânări aprinse sau cină romantică, cu persoana iubită, sau pentru o noapte specială, care va fi de neuitat.

Atenție! Utilizați cu acuratețe! Efectele pot fi surprinzătoare.