Moldova
    |         |         |    
BSP_holiday_romance

Idilă de vacanță: da sau nu? Cum să flirtezi fără regrete!

În timpul vacanțelor, multe dintre noi speră să aibă parte de un flirt drăguț, aventură fără obligații sau dimpotrivă, să găsim iubirea vieții. Oare e o idee bună idila de vacanță?

Iubeste acum si pentru totdeauna cu noul parfum TTA Always

Vacanța e acea perioadă a anului când, în sfârșit, nu trebuie să fim extrem de serioase; întâlnim persoane noi și ne permitem să ne eliberăm de griji. Un flirt poate să ne îmbunătățească respectul de sine și bunăstarea, și poate deveni o amintire minunată de vacanță. Cum să flirtezi și să seduci în vacanță? Idila de vacanță e doar o aventură cu un străin sau e posibilă și pentru cei implicați în relații?

E benefic să flirtezi!

Flirturile ne fac buni. Ele ne îmbunătățesc starea, și pot devine un antidot pentru munca în exces, stres sau... complexe. Să vezi sclipici în ochii cuiva, să te lași complimentată, să dansezi aprins cu cineva, sau doar să vorbești toată noaptea – merită să încerci toate astea!

În timpul vacanțelor, tindem să flirtăm mai mult, și deși cercetările arată că majoritatea idilelor de vacanță nu durează până la sfârșitul verii, merită să te implici în ele. Din moment ce suntem rezonabili și luăm măsuri de siguranță, nu e nimic în neregulă cu cunoștințele de vacanță cu o notă ușoară de erotism.

Descopera noua apa de parfum TTA Always

Cum să seduci în timpul vacanțelor, din moment ce știm deja că merită?

Ceea ce atrage cu adevărat sexul opus nu-i silueta perfectă sau machiajul ideal, ci zâmbetul, frumusețea interioară și șarmul. Merită să le accentuăm cu o aromă minunată sau cu un ruj roșu aprins. Ia aminte, cele mai frumoase femei nu sunt perfecte, ci știu cum să-și evidențieze avantajele.

Sfatul nostru: Dacă aștepți ca parfumurile de vară să-ți îmbunătățească starea și să-ți trezească senzualitatea, alege Today Tomorrow Always în versiunea verde de vară. Această aromă e ușoară, dar foarte senzuală!

Să flirtezi într-o relație?

Sunteți împreună de mai mult timp, și crezi că perioada de extaz și flirt s-a terminat. Relația voastră e mult mai calmă acum, și ideea de a petrece vacanța împreună nu mai sună atât de captivant... E timpul să aprinzi acea flacără!

Sexoterapeuții și psihologii sunt de acord: cuplurile care își sărbătoresc relația și în pofida perioadei lungi împreună încă mai încearcă să se surprindă unul pe altul, ies la întâlnire și nu lasă indiferența să stea între ei, au șanse mai mari să-și păstreze vie flacăra relației sau a căsătoriei. Cu siguranță, timpul schimbă relațiile, din moment ce ne cunoaștem tot mai bine e dificil să impresionezi pe celălalt. Și totuși, dacă încercăm puțin, putem experimenta iarăși flacăra pe care o ținem minte de la începuturile relației noastre.

Ții minte prima sau a doua întâlnire? Cât de atentă erai când îți alegeai accesoriile, momentul în care te parfumai în zona gâtului sau îți aplicai ruj pe buze?

Atunci când suntem într-o relație, deseori renunțăm la astfel de lucruri și comitem o greșeală.

Acest amestec floral fraged captureaza senzualitatea inocenta

Surprinde-ți partenerul cu o aromă originală, decolteu adânc sau un colier care îți scoate în evidență dispoziția de seară. Amintește-ți cât de drăguț e să seduci și să flirtezi.

Cine știe? Poate te vei întoarce din vacanță mult mai îndrăgostită de El decât ai fost înainte?