Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Destinații de vacanță: locuri interesante ce merită să le vizitezi!

Călătoriile te învață și îți oferă noi perspective. Fiecare călătorie îți oferă posibilitatea să te întorci mai înțelept și transformat. Nu trebuie să-ți studiezi ghidul: deschiderea minții și trezirea simțurilor vor fi suficiente. Îți dăm niște indicii unde să mergi! Ești gata? Haide!

Multe locuri cunoscute pot să te uimească prin arome, atmosferă, culori sau garderobă diferită. Deși lumea devine mai mică datorită tehnologiei moderne, din fericire, diferențele sunt încă prezente și rămân înfloritoare. La ce ar trebui să atragi atenția atunci când călătorești în Japonia, Orient, Australia sau Scandinavia? Citește micul nostru ghid!

Japonia

Datorită zborurilor directe, suntem doar la câteva ore distanță. Ce miros și ce gust are Japonia? Depinde de sezon! Primăvara – așa cum ar trebui să fie în Țara Cireșilor – aduce arome subtile, dar foarte senzuale. Orașul miroase diferit de suburbii, în timp ce lanurile de ceai și orez încântă prin exuberanța naturală. E nevoie doar să vezi! Să nu uiți să încerci niște sushi!

Modul nostru de a experimenta Japonia acasă: Fă-ți o cană de ceai verde și relaxează-te în liniște. Sfârșește ziua stresantă cu un duș folosind Avon Senses cu aromă de iasomie și ceai verde, și savurează calmitatea. Un masaj subtil te va ajuta să te relaxezi – poți folosi un burete sau o mănușă de baie specială.

Orientul

Ne-a atras de-a lungul vremurilor prin sălbăticia, cultura, culorile și aromele sale, direct din Poveștile 1001 de nopți. Astăzi Orientul călătorului nu se limitează la Asia, ci cuprinde și Marocul, Turcia și India.

Fiecare dintre aceste țări e diferită, dar au ceva în comun: aromele orientale, mirodeniile și culorile pe care le fac atât de speciale. Lasă-le să te încânte și caută-le în jurul tău, pentru a împrospăta puțin culorile și energia orientală!

Modul nostru de a experimenta Orientul acasă: Răsfață-te cu un spa oriental în baia ta: nu uita de lumânări și aromă delicată de tămâie. Alege o aromă care te relaxează: orientul nu este doar mosc și rășine, dar și ylang-ylang, și patchouli. Le vei găsi în Avon Senses Anti Stress.

Australia și Noua Zeelandă

Atât Australia, cât și Noua Zeelandă rămân a fi țările de vis nu doar pentru fanii Stăpânul Inelelor. Ele diferă absolut de Europa, fiind enorme și uluind prin natura sălbatică și puterea oceanului din jur. Multe lucruri te vor uimi: distanțele, umbrele ierbii, mirosurile, munții, deșerturile și animalele pe care nu le-ai văzut niciodată pe bătrânul continent. O astfel de excursie merită a fi numită călătoria vieții!

Modul nostru de a experimenta Australia și Noua Zeelandă acasă: Dacă aceste direcții rămân doar vise, nu-ți face griji! Relaxează-te cu aromele oceanice și simte vântul prin păr. Dacă în loc de surfing, preferi să explorezi plaje însorite, lasă-te înconjurată de arome de citrice. Imediat după baie, intră pe balconul însorit și închide ochii – vei simți ca și cum ai fost acolo! Cine știe cum se vor manifesta asemenea vise?

Scandinavia

Dacă în locul călătoriilor distante preferi excursii care nu necesită multe ore de călătorie, alege Scandinavia! Această parte a Europei are orice își poate dori un turist. Vei găsi aici orașe energice și viguroase (Copenhaga, Stockholm), precum și natură uimitoare. Munții, fiordurile și marea te vor face să te întorci relaxată și încântată!

Modul nostru de a experimenta Scandinavia acasă: Nu tebuie să călătorești prea departe: și acasă e bine! Coace rulouri cu scorțișoră, adaugă scorțișoară în cafea, și seara fă un duș cu Avon Senses Harmony. Îți garantăm că te vei simți calmă și relaxată!