Moldova
    |         |         |    
BSP_winter_skin_care

Trezeste-ti nebunia cu o manichiură!

Unghiile acoperite cu o singură nuață de ojă? Nu e suficient. În vogă este manichiura nebunească – design extravagant, pietre și sclipici, decor multicolor. Ai nevoie de timp, răbdare și oje preferate, iar noi venim cu niște idei.

Unicolor

Înainte de a începe să creezi manichiură extravagantă, practică ceea ce ai reușit să înveți deja – aplicarea unei singure culori. Acoperă trei sau patru unghii ale fiecărei mâini cu oja A, și celelalte cu oja B. Spre exemplu, asortează burgundy cu fucsia. O altă opțiune ar fi – aplică aceeași ojă pe toate unghiile, iar pe una din ele pune și sclipici. E foarte simplu, dar impresionant și te ajută să creezi un look mai sofisticat.

Accente florale

Îți plac imprimeuri jucăușe cu flori și plante? Sunt mult mai simplu decât crezi. Începe prin aplicarea unei culori pe tate unghiile. Apoi alege nuanța, ce o vei folosi pentru imprimeu. Fă puncte pe unghiile, cu periuța muiată în ojă. Le vei putea cu ușurință preface în flori. Pentru precizie folosește un dispozitiv special pentru desene pe unghii sau vârful pilei de metal.

Geometric

Vrei să combini mai multe nuanțe pe o unghie? Trebuie să ai la îndemână ojele și banda adezivă. În primul rând, crează-ți un desen – poți găsi o multitudine de idei pe internet. Apoi, acoperă o parte din unghie cu banda adezivă, aplică nuanța pe partea neacoperită, lasă oja să se usuce, scoate banda și colorează a doua parte a unghiei. Nu uita să aplici și o jă transparentă la final, spre exemplu Gel Shine Top Coat. Trucul cu banda adezivă poate fi de folos pentru începători:

Dantela strălucitoare

Este recomandat să ai și niște oje cu effect interesant, ca sclipici sau dantelă. Le poți folosi într-o mulțime de variante. Aplică le pe toste unghiile, sau doar pe câteva, joacă-te cu ornamentele și imprimeurile. Încearcă efectul de dantelă. Aplică oja peste o nuanță preferată.

Manichiură franceză deosebită

Dacă îți dorești o manichiură de petrecere, încearcă ojele cu textură, ce vor acoperi unghia cu un strat nisipos, tridimensional. Poți păstra textura pe câteva unghii sau pe toate. Pentru un effect deosebit, adaugă o bandă pe vârfurile unghiile. Vei obține o manichiură franceză deosebită.