Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Exprimă-ți stările cu Eve Duet

PRIMUL DUET DE AROME DE LA AVON PENTRU POSIBILITĂȚI NELIMITATE Actrița Hollywood Eva Mendes este noua ambasadoare a brandului de parfum care prezintă o aromă radiantă floral-fructată și una senzuală lemnos-florală pentru combinații intrigante infinite

Dacă alegerea garderobei noastre reflectă schimbarea stărilor de spirit în fiecare dimineață, de ce să nu ne exprimăm și printr-o aromă? Cu atât de multe fațete frumoase, intrigante și schimbătoare care creează personalitatea femeii, o singură aromă poate reflecta tot ceea ce suntem. Avon celebrează multidimensionalitatea femeilor contemporane prin lansarea Eve Duet: o aromă dublă simbol. Ambele arome sunt create în armonie perfectă, pentru a fi purtate separat sau împreună ca un parfum cu posibilități infinite. De la o aromă floral-fructată radiantă și vibrantă la o aromă captivantă și senzual florală, Eve Duet te induce într-o călătorie frumoasă experimentală, îngăduind constrastele și contradicțiile femeii.

Pentru a personifica multitudinea de fațete Eve Duet, Avon o introduce pe actrița Eva Mendes fiind ambasadoarea parfumului. Eva e o celebritate talentată și frumoasă cunoscută pe larg pentru multitudinea de roluri pe care le îndeplinește femeia modernă. Pornind de la mamă a doi copii și ajungând la un designer fashion și antreprenoare, Eva îi inspiră pe toți din jurul ei cu personalitatea ei spirituală, curajoasă și sclipitoare.

“Sunt onorată să colaborez cu o companie care a înțeles și a respectat femeile de-a lungul anilor. Îmi place să fiu creativă și să experimentez cu diferite ținute în dependență de starea mea de spirit, astfel încât să pot să mă exprim liber și să-mi celebrez individualitatea printr-un parfum e minunat. Aromele joacă un rol important în viața mea și îmi place să încerc diferite combinații de aromă Senzuală și Radiantă pentru a-mi reflecta diferitele stări”, susține Eva.

“Suntem foarte încântați s-o avem pe Eva ambasadoarea Eve Duet, dat fiind faptul că valorile ei coincid cu Avon. Suntem mândri să colaborăm cu o femeie atât de talentată, inspirată care ne reprezintă cea mai inovativă aromă,” susține Brand Marketing Director Eve - Rebecca Pollard.

O co-creare cu parfumierul IFF Jean-Marc Chaillon, aromele persistente Eve Duet au în mijloc nota care acționează în perfectă armonie împreună – nufăr exotic amazonean, care înflorește doar de 3 ori pe an. Nufărul transformă culoarea și aroma din zori până în amurg pentru a reflecta perfect fațetele schimbătoare ale femeilor, care sunt parte integrală a parfumului Eve Duet. “Am creat ceva unical și frumos pornind de la profundul respect și înțelegerea consumatorilor Avon,” susține Jean-Marc Chaillon.

RADIANTĂ

Radiantă. Florală. Fructată.

Ușoară. Radiantă. Seducătoare.

Note de vârf: Clementină vibrantă, luminoasă, suculentă și floare de măr. O notă evidențiată a coacăzelor negre conferă un aspect ușor și încântător. Note de mijloc: În mijlocul acestei arome dăinuie nufărul roz, luminos și transcendent. Combinat cu cea mai fină calitate a iasomiei naturale absolute și bujor, esența florală răspândește frumusețe. Note de bază: Căldura ambrei aurii emană strălucire elegantă. Notele lemnoase învăluite în mosc senzual conferă aromei un aspect radiant.

SENZUALĂ

Captivantă. Senzuală. Irezistibilă.

Atractivă. Lemnoasă. Florală.

Note de vârf: Bergamotă dulce și prună sălbatică. Nuanța picantă de piper roz conferă un accent neașteptat de mister provocator. Note de mijloc: Nufărul alb exotic înflorește conferind o notă de seducție. Înconjurat de un buchet de iasomie de noapte, notele de mijloc conferă pasiune misterioasă. Note de bază: Pe măsură ce parfumul se deschide, moscul senzual induce o tentație luxuriantă. Esența hipnotică a notelor de patchouli și a lemnului de cacao combină o încercare magnetică a unei atracții irezistibile. Mixează-le împreună pentru o nouă aromă, o nouă tu.