Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

EVE Collection

Noi, femeile suntem diferite. Jucăm diverse roluri în viețile noastre. Diversitatea se regăsește în esența naturii feminine.

Ne place să ne exprimăm feminitatea, și o facem în mai multe moduri: prin aparențe, opinii, stil de viață. Parfumul este doar una dintre opțiuni: invizibilă, secretă, dar o armă puternică pentru a ne exprima personalitatea. Esența de a fi femeie a inspirat colecția uimitoare de parfumuri EVE, creată pentru a manifesta feminitatea definind-o încântătoare, încrezătoare și elegantă.

Colecția EVE oferă o alegere a unor arome perfect combinate create de cei mai buni parfumieri din lume. Acest brand recunoaște că femeile sunt complexe și multidimensionale, dându-le oportunitatea să exprime ceea ce sunt cu adevărat, cu aroma care se potrivește perfect cu personalitatea sau dorința lor.

Nici o femeie nu are doar o latură, și nici parfumul ei nu ar trebui să fie astfel.

Specificul celor 3 arome EVE rezidă în structura lor exclusivă capturând adevărata esență a femeilor care scriu cu îndrăzneală istoria vieții lor.

Aromele combină elixirul de fructe roșii, note lemnoase și florale pentru a exprima energia femeii, forța și individualitatea ei.

Ce latură vrei să evidențiezi?

ALLURING (încântătoare) – pentru femeia senzulă care fascinează prin misterul ei.

Categoria: oriental-floral-lemnoasă

Sedu cu frumusețea ta și aroma definită de încântătoarea floare Neroli, prună roz suculentă și lemn de santal strălucitor.

CONFIDENT (încrezătoare) – pentru femeia radiantă și care inspiră, știe ce vrea și cum să obțină asta.

Categoria: oriental-vanilie-lemnoasă

Exprimă-ți curajul cu aroma bogată de acorduri optimiste de Frangipani, energia abundentă a coacăzelor negre și note de vanilie dulce.

ELEGANCE (eleganță) – pentru femeia sofisticată, plină de bucurie și grație naturală.

Categoria: floral-fructată-moscat

Marchează-ți șarmul și devino memorabilă cu atingerea înmerismată de iasomie, rodie și ambră luminoasă.

Lasă-te inspirată și intensifică-ți laturile adevărate!