Moldova
    |         |    
BSP_red_looks_great

Îngrijirea pielii cu ulei de cocos

Uleiul de cocos și-a făcut un renume uimitor, nu doar ca un ingredient culinar, ci și ca o componentă a produselor cosmetice. Ne place parfumul acestuia frumos, calitățile hidratante și substanțele nutritive naturale absorbite cu ușurință de piele. De ce produsele cu ulei de cocos sunt perfecte pentru îngrijirea pielii pe timp de iarnă?

Condițiile meteorologice extreme, cum ar fi căldura, înghețul sau aerul uscat, sunt factori care influenteaza foarte mult starea pielii noastre. De obicei, este mult mai rău după vară și în timpul iernii, când, la o singură extremitate, pielea este expusă la temperaturi de îngheț, vânturi și friguri, iar la cealaltă, petrecem o mulțime de timp în spații încălzite, unde aerul este foarte uscat.

În astfel de condiții pielea se deshidratează, își pierde vitalitatea, devine dură și, în cazuri extreme, poate chiar să și crape.

Cum să previi acest lucru?

Uleiul rezolvă toate problemele

Femeile asiatice și locuitorii regiunilor mai calde, unde palmierii de nucă de cocos sunt elemente tipice ale peisajului, au cunoscut de secole beneficiile uleiului de cocos. Acesta a fost folosit în bucătărie, dar și ca un produs cosmetic pentru îngrijirea feței și a corpului. Femeile din India îl aplică pe păr, pe față și ca o cremă de mâini. Amestecat cu alte ingrediente poate servi drept peeling, mască de față sau balsam de unghii.

De ce uleiul de cocos este un produs atât de versatil? De cele mai multe ori funcționează din cauza calităților uimitoare ale nucilor de cocos. Conține vitamine cum ar fi B1, B2, B3, B6, C, E, precum și acid folic, potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor și zinc. Aceste ingrediente sunt de asemenea prezente parțial în uleiul presat din nucă de cocos.

Popularitatea acestui produs a continuat să crească și de aceea a devenit o componentă pe scară largă în multe produse cosmetice. Astfel de produse sunt chiar mai bune decât uleiul pur, deoarece îmbină calitățile avantajoase ale multor substanțe, suportă mai mult timp și nu lasă un strat uleios, ceea ce frustrează mulți utilizatori ai produsului tradițional. Produsele cosmetice complexe nu penetrează hainele și sunt perfect absorbite, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna cu uleiul pur aplicat pe piele.

Cum să folosești produsele cosmetice cu ulei de cocos?

Gama noastră de produse Avon Care cu ulei de nucă de cocos include cremă de față, cremă multifuncțională de corp, gel de duș și cremă de mâini. Fiecare dintre aceste produse cosmetice pot fi utilizate ca un produs separat, însă efectele se multiplică atunci când sunt utilizate împreună.

Pentru cine sunt produsele Avon Care cu ulei de cocos? Pentru toată lumea! Mamele și fiicele vor iubi aceste produse de îngrijire a pielii concepute pentru toate vârstele.

Cum funcționează produsele cu ulei de cocos din gama Avon Care?

În general, cosmeticele cu ulei de nucă de cocos hidratează și hrănesc pielea, făcând-o moale și mătăsoasă. Crema de față se absoarbe perfect, ceea ce o face potrivită pentru o bază de machiaj.

Uleiul de nucă de cocos din crema multifunctională de corp protejează pielea de uscăciune și o pregătește pentru următoarele tratamente de îngrijire.

Spa cu ulei de cocos pentru iarnă!

Visezi la o vacanță exotică în regiuni calde, dar, din nefericire, nu vei ajunge în acest an? Nici o problemă! Bucură-te de un spa cu miros de nucă de cocos chiar în baia proprie. Gelul de duș cu ulei de cocos și masajul cu crema delicată, de o consistență pufoasă, sunt idei perfecte pentru serile lungi de iarnă.

În momentele reci de iarnă, crema de mâini este un produs indispensabil! Cea cu ulei de nucă de cocos nu numai că va avea grijă de mâini, dar îți va îmbunătăți starea de spirit cu aroma dulce și proaspătă!

Sfatul nostru: Dacă te confrunți cu o piele crăpată a mâinilor sau alte provocări grave, aplică un strat gros de cremă și învăluie mâinile într-un prosop cald. Căldura va ajuta pielea să absoarbă și mai mult nutrienții activi. Satisfacție garantată!