Moldova
    |         |         |    
BSP_avon_luck

Parfumul care te va ajuta să cucerești lumea

Luck Limitless pentru EA

Categoria Floral-fructată (ambră)
Avon Luck pentru Ea

Aroma generoasă te va captura cu esența sa sofisticată și strălucitoare cu o atingere senzuală care îți va adăuga intrigă. Nota de vârf cu prețiosul piper roz oferă o notă picant condimentată aromei iar sucul de lychee se amestecă cu explozia luminoasă a fructului de pomelo pentru o introducere captivantă. Buchetul vibrant din fructul pasiunii, orhidee aurie și floarea cerului înflorește din inimă, oferind o semnătura florală care strălucește și perfect completează notele fructate de vârf. La bază, notele lemnoase și moscul vanilat, senzual se amestecă cu acordurile rare de diamant ambră pentru a completa aroma cu un traseu veșnic luxos.

Citatul de Alexandra Carlin, creatoarea aromei Luck Limitless pentru Ea: „Când am creat această aromă, am fost inspirată de toate femeile pe care le știu, care cred în ele și nu se tem să riște în viață. Am dorit să captivez această încredere într-o manieră cu adevărat strălucitoare.” „Sunt foarte mândră de acest parfum, nu numai pentru că cred că este frumos, ci pentru că eu cred că surprinde esența unei femei care refuză să se limiteze la așteptările societăți și a celorlalți de la ea. Pentru mine, femeia care poartă această aromă își face propriile reguli și chiar le rupe, dacă vrea! Sper că acest parfum dă putere și scoate în evidență această trăsătură a fiecărei femei. "

Luck Limitless pentru El

Categoria fougere-ambră (citric) Avon Luck pentru El

Luck Limitless pentru El capturează luxul și masculinitatea brutală din cele mai fine elemente ale naturii pentru un miros dur și rafinat, senzual și sofisticat. Strălucitorul lime tonic se amestecă ușor cu notele contrastante de piper picant și bambus norocos care oferă o introducere dinamică și intrigantă care te atrage. Levănțica creează o prospețime elegant aromată, care radiază din inimă prin atingeri prețioase de nucșoară și ghimbir alb pentru a adăuga o textură profundă. Luxoasa și îndrăzneața ambră stă la bază împreună cu note de vetiver de Madagascar și ambră cristalizată pentru a completa mirosul cu o ușoară senzualitate.

Citatul de Carlos Vinals și David Apel, creatorii aromei Luck Limitless pentru El: „Ceea ce face această aromă specială este combinația unică de prospețimea masculină rece și senzualitatea caldă de ambră. Am perfecționat mai multe aspecte ale aromei până la limită. De asemenea, noi am inclus ingredientele care atrag norocul, cunoscând bărbatul Luck Limitless, este bărbatul care nu ratează șansele. Bambusul și nucșoara sunt cunoscute pentru că atrag norocul și contribuie, de asemenea, la aspectele proaspete și senzuale a aromei.” „Suntem mândri de acest parfum, deoarece a fost creat pentru a oferi încredere bărbatului care-l poartă, încurajându-l să-și trăiască viața la maxim, să profite de oportunități și să treacă de barierele vieții cotidiene ".