Moldova
    |         |         |    
7 qualities of an ideal man

Cele 7 calități ale bărbatului ideal

Fiecare femeie visează la un bărbat ideal. Ai unul acasă? Sau poate și tu visezi la el? Bineînțeles, un ideal e ca o stea de pe cer: multe din noi visează, puține întâlnesc. Totuși, dacă ești în căutarea unei relații sau dacă ești deja în una, e timpul să-ți conștientizezi visele și dorințele, și să vorbești liber despre ele! Un asemenea comportament îți crește șansele de a avea o relație fericită, împlinită în termen foarte scurt.

Domnul Perfect: oare înseamnă frumos, înalt, bine aranjat și galant? Din câte știm, așteptările noastre sunt puțin diferite. Cum ar fi bărbatul ideal pentru majoritatea femeilor? Răspunsul te va surprinde!

  • Sensibil și empatic

Nu-i o coincidență că aceasta e trăsătura numărul unu. Timpurile macho au trecut. Sunt o mulțime de femei care apreciază frumusețea și virilitatea unui bărbat, și visează la un bărbat care nu doar arată grozav și îi fac prietenele geloase, dar care știe cum să te susțină în momentele dificile, nu-și ascunde sentimentele și își manifestă emoțiile. Empatia într-o relație e foarte importantă și noi o așteptăm tot mai mult de la bărbați!

  • Practic, dar fără exces de zel

Ceea ce înseamnă că el știe cum să repare un robinet și să verifice acel sunet ciudat în motorul tău, sau cel puțin știe cum să programeze o întâlnire la service. Noi avem așteptări diferite de cele ale mamelor noastre, și atitudinea practică (într-o oarecare măsură) este foarte apreciată, deoarece ne face să ne simțim în siguranță.

  • Tandru

Acest băiat știe cum să te sărute, cum să te mângâie și să te îmbrățișeze în serile lungi de vară sau toamnă. Bărbații care știu cum să-și manifeste emoțiile sunt foarte apreciați în zilele noastre! Atenție! A fi tandru nu înseamnă în niciun caz a fi mai puțin masculin! Nu confunda cu a fi siropos!

  • Poartă o aromă grozavă

Atunci când anticipăm ceva, simțurile noastre se reaprind: un băiat care miroase bine te atrage la nebunie, indiferent de vârsta sa. Care sunt aromele preferate de noi la bărbați? Bineînțeles, e o alegere foarte individuală, dar de obicei aromele picante, de piele și cele lemnoase ne atrag cel mai mult. Cauți o aromă care să-ți aprindă imaginația ție și partenerului? Oferă-i noua aromă lemnoasă masculină unde vei găsi note de lavandă, anason, lemn de cașmir și vetiver. Sună perfect, nu-i așa?

  • Curajos

În sensul larg al cuvântului, deoarece unele femei apreciază curajul împreună cu nechibzuința. Bărbatul ideal e destul de curajos ca să lupte în viață, să lupte cu dificultățile și nu-i e teamă să ia decizii. Atunci când avem un astfel de bărbat alături de noi, ne simțimt protejate în toate situațiile.

  • Loial

În timpurile în care relațiile sunt deseori trecătoare și durează foarte puțin, să fii loial e o trăsătură la fel de dorită ca integritatea și sinceritatea. Un partener loial nu ne dezamăgește, nu ne face promisiuni deșarte – deoarece își ține cuvântul. E important să putem conta pe el!

  • Bine îngrijit

Ultima trăsătură, dar care e la fe de importantă ca celelalte! Un bărbat ideal nu trebuie să fie frumos în sensul direct al acestui cuvânt, la fel cum femeia nu trebuie să reprezinte frumusețea clasică pentru a fi atractivă! Femeile observă dacă un bărbat are grijă de el – dacă are părul și fața îngrijite, mâinile hidratate. Asemenea trăsături pot transforma orice bărbat în unul fermecător și atrăgător.

Ți-ai găsit partenerul ideal sau încă mai ești în căutare? Îți ținem pumnii!