Moldova
    |         |         |    
2019 makeup trend

Tendințele de machiaj în 2019

Tendințele în materie de fashion, la fel ca cele în materie de machiaj, se schimbă în fiecare sezon. Ce va fi în vogă în acest an? Care produse vor fi cele mai vândute în 2019? Ce tip de machiaj ar trebui să porți să nu pari demodată?

Înainte să descriem tendințele, vom determina un lucru fundamental: unele elemente de machiaj sunt MEREU în vogă și nimic nu poate schimba asta. Rujul roșu, mascara neagră sau machiajul smokey eyes sunt pozițiile clasice care rămân mereu în vogă.

Atunci de ce merită să afli care sunt noile tendințe? La fel ca în fashion, machiajul e parte din modul de viață și buna dispoziție. N-ar trebui să implementăm toate detaliile în tendințe în viața noastră, dar suntem libere să le folosim pe cele care ne plac și care ne îmbogățesc.

Să nu schimbi niciodată machiajul e cum ai purta aceeași rochie toată viața! Lumea e mult mai abundentă, e păcat să irosești bogăția ei folosind continuu aceeași soluție cunoscută.

Tendințe în materie de machiaj în 2019 – ce va fi în vogă?

În fashion, tendințele sunt anunțate cu mult timp în avans. Designerii vestimentari își prezintă colecțiile cu multe luni înainte de începerea sezonului, și de obicei în timpul verii, atelierele de croitorie și podiumurile de defilare sunt deja gata pentru următoarea iarnă.

Deci, ce tendințe am observat pentru 2019 și sezonul iarnă-primăvară?

1. Modestia e în trecut!

Machiajul delicat și aproape vizibil e un lucru ce ține de trecut. Anul 2019 nu e despre pomeții fardați subtil și mascara aplicată ușor pe gene. Machiajul iarnă-primăvară ar trebui să fie destul de vizibil și să atragă atenție.

2. Accente puternice? DA!

Am pus modestia pe pauză, dar aceasta nu înseamnă că totul ar trebui să fie fără restricții. Tendințele în 2019 vin cu accente puternice în materie de machiaj. Acestea pot fi o accentuare a buzelor, sprâncenelor sau linii geometrice ale ochilor. Gama nouă de produse MARK TATOO îți pune la dispoziție aceste soluții.

3. Culori expresive

Ele sunt foarte vizibile pe podiumuri, dar pot fi purtate și în timpul carnavalului și la multe petreceri. Designerii și artiștii în materie de machiaj ne încurajează în acest sezon să încercăm culorile pe care nu le prea utilizăm în fiecare zi. Albastru ultramarin, aquamarin și roz – sunt recomandate pentru a experimenta în materie de machiaj!

4. Sclipici, mai mult sclipici!

Machiajele pe care le-am observat pe podiumuri în colecția 2019 ne-au impresionat prin folosirea intensă a sclipiciului – se regăsește în farduri de pleoape, rujuri, unghii. O altă tendință e aspectul iluminat – tenul proaspăt, evidențiat. Bineînțeles că aceasta nu-i o soluție pentru oricine, dar, cu siguranță, e o tendință interesantă pe care poți s-o adopți!

5. Buzele sunt în centrul atenției!

În acest sezon n-ar trebui să ieșim în oraș fără ruj. În ceea ce privește culorile, sunt o mulțime de alegeri. Poți opta pentru un luciu de buze subtil sau roșu aprins și violet – doar să nu uiți primul punct din această enumerare!

Ia aminte: nu există niciodată prea multe rujuri! E recomandat să le schimbăm precum am schimba rochiile: nimic nu îți îmbunătățește dispoziția și îți provoacă zâmbetul precum buzele colorate frumos!